ARİF HİKMET KILIÇ HIZLI BAŞLADI

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın İlçeye ilk dokunuşu vatandaşları mutlu etti. Kent Lokantası Pazartesi günü açılıyor. Hem de 4 Çeşit Yemek 50 TL

ARİF HİKMET KILIÇ HIZLI BAŞLADI

 

Çat İlçesinde 2014 ile 2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan ve İlçeye bir çok kalıcı Eser bırakan Arif Hikmet Kılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimleriyle yeniden Çat Belediye Başkanlığına seçildi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç göreve gelir gelmez kolları sıvadı ve çalışmalarına hızlı başladı.

 

 

Göreve gelir gelmez Çat ilçesine ilk dokunuşunu yapan Arif Hikmet Kılıç, Pazartesi günü açılışını gerçekleştireceği Kent Lokantasında çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Çat Belediyesi Kent Lokantası'nın açılışını Pazartesi günü gerçekleştirecek olan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, İlçe merkezimize günün ilk saatlerinden itibaren mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız gerek Alışveriş için gerekse türlü ihtiyaçlarını karşılamak için gelmektedirler. Mahallelerimizden İlçe merkezimize gelen vatandaşlarımızın yeme içme ihtiyaçlarını karşılamaları için Belediyemiz bünyesindeki Kent Lokantamızı Pazartesi günü açıyoruz. Gerek İlçe merkezimize mahallelerden gelen vatandaşlarımız gerekse Ülkemizin Güney Doğu Anadolu Bölgesine açılan kapı konumundaki İlçemizden şehrimize giriş yapan yolcuların hem kaliteli hem de ucuz yeme içme ihtiyaçlarını gidermek adına İlçemize kazandırdığımız Kent Lokantamızın İlçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi. 

 

 

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 29 Nisan Pazartesi Günü açılışını yapmayı planladığımız Kent Lokantamızda 4 Çeşit yemek ücretinin de 50 TL olduğunu duyurarak, Belediye kar elde etmeyi hedefleyen kurum değildir. Belediye vatandaşına hizmet etmeyi hedefleyen kurumdur. Ekonomik krize rağmen biz Çat Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bugünden sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz diyerek  Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kent Lokantamızın açılışına tüm halkımızı davet ediyorum dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: HİKMET KILIÇ HIZLI BAŞLADI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

07.05.2024

  • İMSAK 03:22
  • GÜNEŞ 05:01
  • ÖĞLE 12:16
  • İKİNDİ 16:08
  • AKŞAM 19:22
  • YATSI 20:54
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.5 ° / 0.8 ° Güneşli