ALİ DEMİRHAN SÖYLE ŞU AVENELERİNE ÇEKSİNLER ELLERİNİ ERZURUM VE ERZURUMSPOR ÜZERİNDEN

ERZURUMSPOR'U BU SEVİYELERE GETİREN MEHMET SEKMEN'İ YOK HÜKMÜNDE SAYAN BU ZİHNİYETİ BİZDE YOK HÜKMÜNDE SAYIYORUZ.

ALİ DEMİRHAN SÖYLE ŞU AVENELERİNE ÇEKSİNLER ELLERİNİ ERZURUM VE ERZURUMSPOR ÜZERİNDEN

 

 

Bugün Erzurum Kazım Karabekir Stadında Başakşehir FK ile karşılaşan BB. Erzurumspor aldığı mağlubiyetle hepimizi çok üzdü.

Son üç hafta da üç galibiyet alarak Süper Lig'de kalma ümidini artıran Erzurumspor bugün Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın bariz hataları sonucu kazanmaya çok yakın olduğu maçtan mağlup ayrıldı.

Maç sonrası alınan mağlubiyet, sosyal medya üzerinden Erzurumsporlu taraftarlarca gerek teknik heyet, gerekse futbolcular üzerinden hayli eleştiri alırken, Erzurumspor Eski Başkanı Ali Demirhan'ın yakın arkadaşları tarafından yapılan eleştiriler taraftarları çileden çıkardı.

Erzurumpor'a emeği geçtiğine herkes tarafından inanılan Eski Başkan Ali Demirhan'a yakın çevrelerce sosyal medya üzerinden yapılan eleştiri ve yorumlar, bugün sahaya koyulan futbol ve teknik direktör hatalarından çok Onursal Başkan Mehmet Sekmen üzerinden olunca taraftarlar da bu eleştiri ve yorumların haksız olduğu yönünde cevaplar yazdılar.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri şehrimizin markalaşma yolunda en güçlü silahının Erzurumspor olduğu düşüncesiyle tüm imkânlarını Erzurumspor için seferber eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, Erzurumspor için yaptıklarını göz ardı eden bazı Eski Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'a yakın kişilerin, Mehmet Sekmen'e karşı yapmış oldukları haksız eleştirilerin maksatlı olduğunu söyleyen vatandaşlar, paylaşımları yapan kişilerin özellikle Eski Başkan Ali Demirhan'ı da etiketleyerek beraber olduklarını belirtmeleri ve bu duruma Ali Demirhan'ın izin vermesinin hiç şık bir hareket olmadığı yönünde yorumlar yaptılar.

Özellikle Aziz Öz isimli birisinin eski Başkan Ali Demirhan ile birlikte çekildiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabına koyarak Ali Demirhan'la birlikte olduğunu etiketleyerek yaptığı paylaşımda; "Benim Gözümde Erzurumspor Yönetimi Yok Hükmündedir. ONURSAL BAŞKANLARIDA YOK HÜKMÜNDEDİR" ifadesi 2014 ve 2019 yıllarında yapılan yerel seçimlerde bu şehirde yaşayan vatandaşların çoğunluğunun oylarını alarak seçilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanına "YOK HÜKMÜNDEDİR" ifadesini kullanması, bu şehirde yaşayan ve gerek Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisine gerekse Mehmet Sekmen'in şahsına güvenerek oy kullanmış yüz binlerce Erzurumlunun görüş ve düşüncesine hakaret olduğunu hatırlatırız.

ALİ DEMİRHAN’I ÖZÜRE DAVET EDİYORUZ

Bugün sosyal medya üzerinden Aziz Öz isimli o şahsın yaptığı yorum da kendisinin yanında olduğunu onaylayan Eski Başkan Ali Demirhan'ın, öncelikle şehrimize ilk geldiği gün Milletvekili olmak için Aday Adayı olduğu AK Partili yetkililerden ve AK Partili seçmenden, daha sonra başkanlık yaptığı sürece kendisinden maddi ve manevi hiç bir fedakarlığı ve desteği esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den yine Cumhur ittifakı ortağı olan ve Mehmet Sekmen’in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi için oy kullanan Milliyetçi Hareket Partili seçmenden bir an evvel avenelerinin yapmış olduğu bu paylaşımlar için özür dilemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Ve diyoruz ki; Ali Demirhan, Söyle şu avenelerine çeksinler artık şu ellerini Erzurum ve Erzurumspor üzerinden, Erzurumspor için bugüne kadar maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve bu takımı 3. Ligden alarak Süper Lige kadar taşıyan Mehmet Sekmen’in Erzurumspor için yaptıklarını herkes bilmektedir.

Mehmet Sekmen’i siyasetçi olarak beğenir yahut beğenmeyebilirsiniz.

Mehmet Sekmen’in Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptıklarını beğenir yahut beğenmezsiniz.

Mehmet Sekmen’in görüş ve düşüncelerini beğenir yahut beğenmezsiniz.

Mehmet Sekmen’in Partisini beğenir yahut beğenmezsiniz.

Bunlar, herkesin görüş ve düşünceleri ile alakalıdır.

Ama Mehmet Sekmen’i Erzurumspor Onursal Başkanı olma noktasında YOK HÜKMÜNDE sayarsanız.

Biz Erzurumspor’a gönül veren milyonlarca Erzurumspor taraftarları olarak; Sizin Erzurumlu oluşunuzu ve Erzurumsporlu oluşunuzu YOK HÜKMÜNDE Sayarız…

İşte Aziz Öz isimli kişinin Eski Başkan Ali Demirhan ile birlikte olduğunu belirterek yaptığı ve yüzbinlerce Erzurumsporlu tarafından tepki aldığı o paylaşım;   

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli