ALİ DEMİRHAN´DAN RİCA EDİN!

Geçtiğimiz iki sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u Şampiyon yaparak iki üst lige taşıyan Başkan Ali Demirhan sesleri yükselmeye başladı bile.

ALİ DEMİRHAN´DAN RİCA EDİN!

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu´nun sorumluluğundaki turnikelerin  Kazım Karabekir Stadyumu´na takılmaması nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde maç yapamıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminin Futbol Federasyonu nezdindeki tüm girişimleri de sonuçsuz kaldı. Erzurum´daki siyasilerinde konuya duyarsız yaklaşımları sonucu Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un ilk yarı maçlarını Erzurum´da oynayamayacağı kesinleşti.

E Bilet turnikelerinin takılmaması nedeniyle içeride oynaması gereken Balıkesir ve Samsunspor maçlarını dışarıda oynayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´dan kötü haber geldi.

Bugün basın toplantısı düzenleyen kulüp yönetimi Ligin ilk yarısında iç sahada oynanacak bütün maçların dışarıda oynanacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz ve Asbaşkan Ünsal Kıraç´ın başkanlığında düzenlenen Basın toplantısının ardından yapılan açıklamaları doyurucu bulmayan Erzurumlu vatandaşlar Kulüp yönetiminin basiretsizliğinden ve becerisizliğinden yakındılar. İç sahada kendi stadımızda kendi taraftarımızın karşısında oynamamız gereken maçlarda yakın şehirlerde saha aramamız Erzurum ve Erzurumspor adına utanç verici bir durumdur diye konuşan vatandaşlar, Beceriksiz yönetimi Erzurum ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor´umuzun iyiliği için bükemeyecekleri bileği öpmeye davet ettiler.

Basiretsiz ve beceriksiz yönetim olarak nitelendirilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimine seslenen taraftarlar, Bu takımda Başkan ya da yönetici olmak; Şehirde lüks arabalara binip caka satmakla, Belediyeden hangi ihaleyi kapıp kaçırırım diye düşünmekle, İnşaatınızın ruhsat problemlerini çözmek için takıma bağış yapmakla, Alçak katlarınızı yükseğe çıkarmakla, oturduğunuz mekanlarda Kulüp yöneticisiyim diyerek hava atmayla olmuyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Başkan ya da yönetici iseniz; Türkiye´nin beşinci büyük camiasına sahip olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un ve Erzurumluların başını yere eğdirmeden başı dik göğsü ileride istediğini alan ve tuttuğunu koparan Dadaş ruhunu yaşatmaktan geçer. Öyle kapı kapı dolaşıp bu hafta maçımızı sizin sahanızda oynayabilir miyiz? diyerek Erzurum´un ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un gururuyla oynayamazsınız diye konuştular.

ALİ DEMİRHAN´DAN RİCA EDİN!

Geçtiğimiz iki sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u Şampiyon yaparak iki üst lige taşıyan Başkan Ali Demirhan sesleri yükselmeye başladı bile.

Ligin ilk yarısında iç sahada oynanacak bütün maçların dışarıda oynanacağını açıklayan Kulüp yönetimine, Eski Başkan Ali Demirhan´ı hatırlatan taraftarlar, geçtiğimiz sezon ?Eğer Play-Off´da finale kalırsak Final maçını Vodafone Arena´da oynayacağız? sözünü veren Ali Demirhan´ın Erzurumlulara Vodafone Arena´da Final heyecanını yaşattığını bir kez daha hatırlatarak kulüp yönetimine ?Bükemediğiniz bileği öpün? mesajı verdiler.

Kulüp yönetiminin daha fazla gecikmeden Eski Başkan Ali Demirhan´a önceki günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu ?Erzurum ve Erzurumspor´un Her Zaman Hizmetkarıyım? açıklamasını hatırlatma gereğinin elzem olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Ali Demirhan´ın gerek TFF ile gerekse Spor camiası ile sıkı ilişki içerisinde olduğundan dolayı turnike problemini çözmesi için Kulüp yönetiminin Ali Demirhan´dan bu konuda kendilerine yardımcı olması için rica etmeleri gerektiğinin altını çizerek şehrimizin ve takımımızın içerisinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an evvel kurtulmasının ve artık Lige dönerek taraftarıyla bütünleşip Şampiyonluktan başka bir şey düşünmemesi gerektiğini söylediler.


Anahtar Kelimeler: DEMİRHAN RİCA EDİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false