Ali Demirhan ?Bizimkisi uzun bir aşk hikayesi, bunu Erzurumlu olmayan anlayamaz?

ALİ DEMİRHAN 28 HAZİRAN SEÇİMLERİNE KARARLI KARARSIZ 25 BİN ERZURUMSPOR TARAFTARININ OYUNU VE DESTEĞİNİ ARKASINA ALARAK AK PARTİ´DEN ADAY ADAYI OLARAK SAHAYA İNDİ

Ali Demirhan ?Bizimkisi uzun bir aşk hikayesi, bunu Erzurumlu olmayan anlayamaz?

 

 

ALİ DEMİRHAN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE KARARLI KARARSIZ 25 BİN ERZURUMSPOR TARAFTARININ OYUNU VE DESTEĞİNİ ARKASINA ALARAK AK PARTİ´DEN ADAY ADAYI OLARAK SAHAYA İNDİ

Erurumspor´a iki sezonda iki şampiyonluk yaşatarak Erzurumluların gönlünde taht kuran Efsane Başkan Ali Demirhan AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu Ankara´da yaptıktan sonra önceki gün Havayoluyla Erzurum´a geldi. Havaalanında Sanki Şampiyon takımı Erzurum´a getirmiş gibi taraftarlar ve sevenleri tarafından karşılanan Ali Demirhan, ayağının tozuyla çalışmalarına başladı.

Ali Demirhan, İlk olarak 2015 yılında Erzurum Milletvekilliğine Aday Adayı olduğunda listelerde yer bulamayınca ?Memleketime her alanda hizmet etmeye hazırım? demişti. Ali Demirhan´daki azmi ve kararlılığı siyasi hayatında edindiği bilgi, birikim ve donanımla gören Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Ali Demirhan´ı mutlak Erzurumspor´un Başkanlığı görevine getirip başarıya gitmeliyiz demişti. Ve öyle de oldu. Ali Demirhan Başkanlığında Erzurumspor iki sezon üst üste Şampiyon olarak 1. Lige çıktı. Ali Demirhan´da Erzurum´a iner inmez soluğu kendisindeki azmi ve kararlılığı yıllar önce gören ve her zaman bilgi, birikim, donanım ve tecrübelerine sonsuz inandığı Başkan Mehmet Sekmen´i ilk ziyaret ederek destek istedi.

/resimler/2018-5/4/0402305514438.jpg

 

Erzurum´a hizmet etme noktasında kendisini bir nefer olarak nitelendiren Ali Demirhan aynı gün Eski Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Selami Altınok´la bir araya gelerek seçim çalışmaları kapsamında bilgi aldı ve ilk önceliğimiz Partimizin 28 Haziran seçimlerinden yüksek oyla çıkmasıdır. Benim mevki ve makamlarda gözüm yok. Bugün Erzurum´dayım 28 Haziran´a kadar Partimin bir neferi olarak yılmadan çalışmaya hazırım. Listeler açıklandığında ise ismimin olması yada olmaması hiç önemli değil ilk günkü aşkla Tüm ilçeleri karış karış dolaşıp Cumhurbaşkanımıza destek isteyeceğim sözü verdi.

/resimler/2018-5/4/0403057233840.jpg

 

Gecenin geç saatlerinde Aziziye İlçe teşkilatını ziyaret eden Ali Demirhan, İlçe başkanı Ensar Coşkun´la çeşitli temaslarda bulundu ve Daha önceki seçimlerde en fazla oyu alan Aziziye İlçemizden bu sefer hep birlikte gece gündüz demeden çalışıp kendi rekorumuzu kırmak için çalışacağız sözü vererek İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve tüm Teşkilatından destek istedi.

/resimler/2018-5/4/0404137547660.jpg

 

Ali Demirhan bugün ise güne erken başlayıp soluğu Güney İlçelerinde aldı. İlk durağı Tekman olan Ali Demirhan, önce İlçe başkanı Taner Özer´le uzun uzun sohbet edip istişarelerde bulunduktan sonra Tekmanlı vatandaşlarla İlçedeki sıkıntıları konuştu. Cumhur İttifakını ve Bölgeye kazandıracaklarını halka anlatan Ali Demirhan Tekman İlçe Teşkilatından kendilerine destek isteyerek kendisine bir görev verilmesi halinde Tekman ve bölgesinde istihdama yönelik çalışmaların olacağı sözünü verdi.

/resimler/2018-5/4/0404546767188.jpg

 

Ali Demirhan´ın Güney´de ikinci durağı Baba ocağı Hınıs oldu. Hınıs İlçe Başkanı Mehmet Sönmez´i makamında ziyaret eden Demirhan, Hınıs´ın bu bölgedeki Diğer İllerin de İlçeleri arasında Doğu´nun Paris´i olarak değerlendirdi. Hınıs ilçesinin Tekman, Karayazı, Karaçoban hatta Muş İlinin ve Varto ilçesinin başkenti konumunda olduğuna dikkat çeken Ali Demirhan bu topraklar üzerinde artık göçün durdurulmasının elzem olduğunu söyleyerek yatırım noktasında öncelikli olarak özen gösterilmelidir dedi. Önümüzdeki dönem Partim tarafından bana bir görev verildiğinde Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere istihdama yönelik yatırımlarla göçü tersine çevirip hemşerilerimizi doğdukları topraklara yeniden döndürüp daha müreffeh ve yaşanabilir bir Hınıs İnşa etmek önceliğimiz olacaktır diyerek Hınıs İlçe Teşkilatından ve hemşerilerinden kendisine destek sözü alarak ilçe kaymakamı Sayın Bülent Ay beyefendiyi makamında ziyaret edip İlçesi hakkında istişare yaptıktan sonra Hınıs´tan ayrıldı.

/resimler/2018-5/4/0405590049778.jpg

 

Ali Demirhan´ın Hınıs´tan sonraki durağı Erzurumspor Başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ve iki sezonda iki şampiyonluk yaşarken kendisine yol arkadaşlığı yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu oldu. Ünsal Sertoğlu ile önce hasretlik giderdiler. Daha sonra sohbete koyulan Demirhan ve Sertoğlu, Erzurum İçin birlikte çalışma arzusu içerisinde olduklarını dile getirdiler. AK Parti çatısı altında bir nefer olmak sorumluluk ister, ahde vefa ister. Bizler Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dan siyasetten önce Ahde Vefayı öğrendik. Bu topraklar üzerinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek için çıktığımız bu kutsal yolda kollektif çalışmak başarıya götüren en sihirli anahtarımız olacaktır. Erzurumspor´da nasıl iki sezon üst üste başarı elde ettiysek bugün de Erzurum´un gelişmesi ve kalkınması noktasında yine aynı azim ve aynı birliktelikle Erzurum için el ele omuz omuza çalışmaya hazırız dediler.

/resimler/2018-5/4/0406534425793.jpg

 

Pasinler Belediyesinden ayrılan Ali Demirhan AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk´i de makamında ziyaret etti. Ali Demirhan ziyaretinde Pasinler İlçesinin Doğu´da Termal Turizm açısından büyük önem arz ettiğini dile getirerek bugüne kadar kısır bir döngü içerisinde faaliyet gösteren Termal Tesislerin Daha Modern hale getirilerek Şifalı Kaynak sularımızı tanıtım noktasında Türkiye´ye ve Dünya´ya duyurup yerli ve yabancı turistleri İlçeye getirmenin elzem olduğunu vurguladı. Partimin şahsıma bir görev tevdi etmesi halinde Pasinlerin önceliği olarak Belediye Başkanımız ve İlçe Teşkilatımızla birlikte omuz omuza Pasinleri şaha kaldıracak projelerle siz değerli Pasinler halkına faydalı işler yapmaya talibim diyerek destek istedi.

/resimler/2018-5/4/0408498490564.jpg

 

Pasinler´den sonraki durağı Yakutiye İlçe Başkanlığı olan Ali Demirhan, burada da Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın´la uzun uzun sohbet etti. Yakutiye İlçesinin Türkiye´deki birçok Şehir Nüfusundan daha kalabalık nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Ali Demirhan Yakutiye İlçe Teşkilatının yıllardır Recep Aydın Başkanlığında başarılı performans sergilediğini görmemek mümkün değildir. Teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları bizleri her bağlamda onurlandırmaktadır. Önümüzdeki dönem Partim şahsıma görev verirse hep birlikte daha güzel çalışmalarla halkımıza hizmet noktasında omuz omuza çalışacağız diyerek Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın başta olmak üzere tüm teşkilatından destek istedi.

/resimler/2018-5/4/0409268022549.jpg

 

Günün son durağı olarak Palandöken İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ali Demirhan, burada da İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile bir araya geldi. Haktan Ömeroğlu´nun şehrimizdeki birçok alanda göstermiş olduğu başarılı çalışmaları uzaktan takip ettiğini ve takdir ettiğini dile getiren Ali Demirhan, Siyasetin dışında da iş dünyasıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla sıkı ilişkiler içerisinde olan başkanımız Sayın Ömeroğlu´nun Palandöken İlçesi sınırlarında yaşayan vatandaşlarımızın her sorun ve sıkıntılarına bizzat öncülük edip çözüm noktasında canla başla çalıştığını duymak ve görmek bizi bir AK Parti neferi olarak gururlandırmaktadır ve onurlandırmaktadır. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı azim ve kararlılıkla el ele omuz omuza vererek birlikte çalışma imkanımız olur. Bu bağlamda İlçe Teşkilatınızdan şahsıma desteklerinizi bekliyorum diye konuşan Ali Demirhan Teşkilat yöneticileri ve vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Palandöken İlçe Teşkilatından ayrıldı.

/resimler/2018-5/4/0410251148717.jpg

 

Gecenin geç saatlerine kadar yine boş durmayan Ali Demirhan iş dünyasından birçok kişiyle de bir araya geldi. ?Bizimkisi uzun bir aşk hikayesi, bunu Erzurumlu olmayan anlayamaz? diye konuşan Ali Demirhan 28 Haziran´a kadar bugünkü şevkle ve azimle Cumhurbaşkanımız ve Partimiz için çalışmalarıma devam edip sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağım dedi.        


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli