AK PARTİ YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA ERZURUM'DA HIZLI BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'En ideal adayı bulacağız' dediği 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti, seçim startını verdi.

AK PARTİ YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA ERZURUM

 

81 İl 922 İlçeyi kapsayacak programların ilki gerçekleştirildi.  

Bu kapsamda hafta sonu birçok bakan değişik illerde siyasi çalışma yaparken AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Ali İnci Erzurum'da İlçe gezileri, STK'lar ve halkla  görüşerek siyasi nabız yokladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken, AK Parti teşkilatları da saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda birçok bakan ve parti üst düzey yöneticilerinin saha yoklamaları ve vatandaş görüşmeleri başladı.

81 İl 922 İlçeyi kapsayacak programların ilki gerçekleştirildi. Hafta sonunu Pasinler de geçiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Ali İnci'ye AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehme Emin Öz eşlik edderken, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'de ev sahipliği yaptı. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Ali İnci, Pasinler'de gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Başkan Ahmet Dölekli'ye çalışmalarından dolayı övgüler yağdırdı. 

AK PARTİ ŞEHİR BULUŞMALARININ STARTINI VERDİ

AK Parti, yeni dönemle birlikte belirlediği hedeflere ulaşmak için aktif olarak çalışmalara odaklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken bir yandan da AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yapan il ve ilçe teşkilatları, Ağustos ayı ile birlikte, gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” çalışmasının 2023 yılı startını verdi.

 

HALKIN NABZI TUTULUYOR

Her dönem saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak milletin sesine kulak veren AK Parti, bakanlarından milletvekillerine, il başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar bütün kadrolarıyla 2023’ün yaz aylarında da sahada, vatandaşla iç içe olacak. Bu süreçte 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler vatandaşla paylaşılırken; yeni dönemle birlikte ülkenin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak verilecek.

81 İL 922 İLÇE GEZİLECEK

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordine ettiği çalışmada Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçede düzenlenen programlarda milletin derdi ile dertlenen, gündelik sorunların çözümünde güven veren, gelecek için de umut vaat eden AK Parti siyaseti anlatılacak.

TOPLUM KATMANLARI İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Bu çalışmalar kapsamında esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenlenecek. Engelli ve yaşlı vatandaşların yanında gazi ve şehit aileleri de ziyaret edilerek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapılacak.

“TEŞKİLAT BULUŞMALARI” YAYGINLAŞTIRILACAK, TECRÜBE PAYLAŞIMLARINA ÖNEM VERİLECEK

İl başkanlıkları tarafından düzenlenen teşkilat buluşmalarında diğer siyasi partilerden AK Parti’ye katılım sağlayanlara “hoş geldin” denilerek rozet takma törenleri gerçekleştirilecek. Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir araya gelinerek siyasi tecrübeleri kapsamında istişareler gerçekleştirilecek.

İLK ŞEHİR BULUŞMALARI YAPILDI

Ak Parti’nin yerel seçimler öncesi başlattığı Şehir Buluşmaları’nın ilki geçtiğimiz cuma ve cumartesi günü gerçekleştirildi.

ZENGİN’İN ELAZIĞ ZİYARETİ

Bu kapsamda AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Ali İnci, ilimize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Ali İnci,  Ak Parti il Başkanlığını, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerini ziyaretlerinin ardından İlçelerde esnaf ziyaretleri yaptı. 

BAKANLARIN ŞEHİR BULUŞMALARI

Ak Parti’nin şehir buluşmalarına bakanlar da katılıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz cumartesi günü; 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar – Artvin, 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan – Kocaeli,

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya – Manisa, 

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu – Zonguldak illerinde çalışmalar gerçekleştirdiler.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise Kastamonu ilinde gerçekleştirilen şehir buluşmasına katıldı.

ŞEHİR BULUŞMALARINDA NE AMAÇLANIYOR?

Ak Parti Şehir buluşmaları programıyla hem halkın iktidara bakışı öğrenilmek isteniyor hem de 31 Martta yapılacak yerel seçimleri için en ideal adayın bulunmasına yönelik şehir halkının nabzı yoklanıyor.

STK ziyaretleri yanında vatandaşlarla da görüşülen Şehir Buluşmaları’nda sokağın düşüncesi ve kanaatlerine büyük önem veriliyor.

RAPOR EDİLİP STRATEJİ KURULUNA VERİLECEK

Şehir buluşmaları kapsamında illeri tarayan bakan ve parti üst düzey yetkilileri, sahada elde ettikleri bilgiler ile belediye başkanlığında öne çıkan isimleri rapor ederek, Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın başkanı olduğu Strateji Ekibine takdim edecek.

YEREL SEÇİM STARTI ERZURUM

Bunun yanı sıra AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu Başkanlığında AK Parti Erzurum Milletvekilleri genel seçimlerin hemen ardından tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte yerel seçim startını verdiklerini duyurarak Yerel seçimlere hazır olduklarını vurgulayarak, İlçe İlçe, Mahalle mahalle vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı