AK PARTİ NARMAN'A ÇIKARMA YAPTI

Erzurum Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altunok, Mehmet Emin Öz, Abdürrahim Fırat Narman ilçesinde teşkilatlarla bir araya geldi.

AK PARTİ NARMAN

 

Erzurum Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altunok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat Narman'da teşkilatlarla bir araya geldi.

Seçim sonrası İlçe turlarına başlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu'nun önceki gün durağı Narman oldu. 

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat ile birlikte çok sayıda AK Parti yöneticileriyle birlikte Narman'a çıkarma yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'nu Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Narman İlçe Başkanı Ruhi Tanrıverdi ve AK Parti ilçe yönetim üyeleri karşıladılar.

 

 

İbrahim Küçükoğlu ziyaret kapsamında yaptığı konuşmasında, 14 -28 Mayıs seçimleri ve 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkürümüzü somutlaştırma adına teşkilatlarımız ile bir araya geliyoruz dedi.

Teşkilatımızın her bireyine ilçe başkanımızın nezdinde hem kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, belediye başkanımıza, sandık başkanlarımıza ve bu davaya hizmet etmiş herkese canı gönülden teşekkürü bir borç biliyoruz diye konuşan İbrahim Küçükoğlu ve beraberindeki AK Parti Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat, esnaf ziyareti ve vatandaşlarla İlçe merkezinde sohbet edip çeşitli istişarelerde bulunduktan sonra  selden etkilenen Alabalık Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Alabalık Mahallesinde yaşanan sel sorunları için çözüm önerileri ve destekleme planları hakkında ilgili kurumlarla görüşme sağladılar.

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve beraberindeki AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat ile birlikte Narman İlçesini ziyarete gelen AK Partili yöneticilerin İlçeyi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı ise yaptığı konuşmada, Seçim çalışmaları boyunca bizi yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanımız Sayın İbrahim Küçükoğlu ve yönetimine, İlçemizin yetiştirmiş olduğu şehrimizin başarılı siyasetçilerinden Eski İçişleri Bakanımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok ve Sayın Mehmet Emin Öz beyefendilere, AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Abdürrahim Fırat'a, Narman İlçe Başkanımız ve Tüm Teşkilatlarına tüm halkımız adına teşekkür ediyorum. Kendisini hizmete adamış bir liderin kadrosundayız. Türk milletinin ayağa kalktığı bir zaman kesitindeyiz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kadrosunda görev yapmayı Allah bize nasip etti. Atacağımız adımları iyi değerlendirmek, teşkilatımızın ve siyasetimizin olmazsa olmaz işleri arasında. Narman bizim en dinamik, siyaseten de en güçlü ilçemiz. Yeni döneme dair güzel işler yapmamız lazım diye konuştu.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: PARTİ NARMAN' ÇIKARMA YAPTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

21.09.2024

  • İMSAK 04:31
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:13
  • İKİNDİ 15:39
  • AKŞAM 18:21
  • YATSI 19:40
  • Cumartesi 17.4 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.3 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı