Ak Parti Erzurum'da Vatandaşların Nabzını Yoklayacak

AK Parti, Erzurum ve ülke genelinde de 1950’den 2023'e kadar yapılan seçimlerin sonuçları ile bu süreçte parti ile benzer çizgideki partilerin oy oranlarını il, ilçe ve belde bazında ele alacak.

Ak Parti Erzurum

 


Haber 25 Gazetesinin genel seçimler de de özellikle vurguladığı halkın düşüncelerini önemseyin uyarılarının ardından özellikle Ak Parti’ye tepkili olan illerde vatandaşların düşüncelerini alacak olan Ak Parti, vatandaşlara 3 soru soracak ve bu 3 soru üzerinden genel merkeze rapor verecek. 

Sorulacak soruların birincisi;  “Kimi aday olarak görmek istersiniz? 

İkinci soru  “Belediye hizmetlerimiz de eksiklikler nelerdir?” 

Üçüncü soru ise “Mevcut Belediye Başkanından Memnun musunuz?” olacak.

ANKETLER VE RAPORLAR BU AY İÇİNDE TAMAMLANACAK 

Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilecek ekip, yaklaşık bir hafta boyunca Erzurum'un merkez, ilçe ve beldelerinde nabız yoklayacak.  Ak Parti Mevcut Belediye Başkanları hakkında raporlar ve anketler hazırlandıktan sonra adaylık için ismi geçen kişiler hakkında da bilgiler toplanacak. Hazırlanacak raporlar bu ayın sonuna doğru Genel Merkeze teslim edilecek.

DOSYA ERDOĞAN’A SUNULACAK 

Vatandaşların yoğun olduğu yerler de kısa süreli sohbetler yaparak vatandaşların düşüncelerini not edecek olan ekiplerin hazırladıkları raporlar önce Ak Parti Genel Merkezine daha sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan aday belirlerken, hazırlanan anket sonuçları ve raporlar doğrultusunda kararını verecek.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İÇİN HALKIN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ 

Ak Parti geçmiş yerel seçimler de uyguladığı ve  bazen tepki çektiği mevcut belediye başkanlarında yaptığı değişiklikleri bu dönem zorunlu olmadıkça uygulamayacak. Özellikle anketler de halkın mevcut belediye başkanı hakkında düşünceleri yol gösterici olacak. Halk mevcut belediye başkanından memnun ise herhangi bir değişiklik olmayacak ve aday olarak tekrar gösterilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı