AK PARTİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FEVZİ ÇAKMAK, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak2024 Yılının, Erzurum’umuz, Türkiye'miz ve Tüm İnsanlık İçin Barış, Huzur, Refah ve Mutlulukla Dolu Bir Yıl Olmasını İçtenlikle Temenni Ediyorum

AK PARTİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FEVZİ ÇAKMAK, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

 

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, yeni yılın başta Erzurumlular olmak üzere tüm milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, yayınladığı Yeni Yıl kutlama mesajında şu sözlere yer verdi;

Değerli Erzurumlu hemşerilerim;

2024 yılının, Erzurum’umuz, Türkiye'miz ve tüm insanlık için barış, huzur, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını içtenlikle temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 'Türkiye Yüzyılı'nda emin adımlar atıyoruz. Yeni yılın, bu büyük hedeflere doğru ilerlememizde bize güç vermesini, birliğimizi daha da sağlamlaştırmasını diliyorum dedi.

Fevzi Çakmak, 2023'ü geride bırakırken, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gururunu ve sevincini birlikte yaşadık. Bu önemli yılda, ülkemizin yaşadığı zorluklara rağmen, gösterdiğimiz dayanışma ve güçlü irade sayesinde tarihi bir başlangıç yaptık. Deprem gibi felaketler karşısında bile yılmadan, umutla ve kararlılıkla ilerlemeye devam ettik. 

Vatanımızın her karış toprağını şehadetleriyle mübarek kılan kahraman şehit evlatlarımızın acısını yaşadığımız bir yıl oldu. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 

Mazlum ve mağdur, ölüm karanlığına hapsedilen dost Filistin halkımızın yanında olduğumuzu da belirtmek isterim diyerek sözlerine devam eden AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, Ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak hepimizin ortak görevidir. 2024 yılı umarım ki birliğimizi daha da sağlamlaştırır ve hedeflerimize ulaşma konusunda azmimizi artırır. AK Parti iktidarımız, Cumhur İttifakımız, 2024’te de ülkemiz ve milletimiz için bütün gayretiyle hizmet üretmeye, devasa projeleri hayata geçirmeye devam edecektir. 

Şimdi önümüzde 2024’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler var. İktidarımızın 20 yılı aşkın ortaya koyduğu hizmetleri AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde de milletimizin kararıyla yeniden işbaşına gelerek daha da taçlandırmış olacağız. 

Şayet Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı şahsıma verilirse Türkiye Yüzyılına yakışır hizmetleri hep birlikte el ele omuz omuza yapacağız. 

Teknolojiye, altyapıya, üretime, istihdama, insana ve aileye yatırım yapacağız.

Erzurum’un kültürel zenginliklerini daha da ön plana çıkararak, hem şehrimizin hem de ülkemizin gelişimine katkıda bulunacağız. 

Yatırımlarımız, sadece ekonomik büyümeyi hedeflemekle kalmayacak, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da şehrimizi zenginleştirecek. Yerel sanatı, tarihi mirası ve doğal güzellikleri koruyarak gelişeceğiz. 

Gençlerimiz için daha fazla eğitim ve iş imkânı sunarak, onların da şehrimizin gelişimine katkıda bulunmalarını sağlayacağız. 

Yaşlılarımız Baş tacımız, Onlara daha refah ve müreffeh yaşam alanları oluşturarak, yaşam kalitelerini artıracağız. 

Kentsel Dönüşüm Noktasında Yapacaklarımız ve şehrimize kazandıracağımız kalıcı Eserlerin teminatı geçmiş yıllarda şehrimize kazandırdıklarımız olacaktır. 

Eğer, Gelişen ve Büyüyen Türkiyemizin gerçek mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Son 10 yılda şehrimize eşsiz kalıcı eserler bırakan ve Erzurum İçin Büyük bir Şans olduğuna inandığım Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday olmasını tevdi ederse de, Aynı birlik ruhuyla 2002 yılından bir neferi olmaktan gurur duyduğum Partimizin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Sekmen’in yanında olmaktan ve birlikte çalışmaktan geri durmayacağımı da bir kez daha beyan ederim.  

Bugün aynı zamanda tevhid inancının en büyük sembolü olan Kâbe'nin bulunduğu mukaddes şehir Mekke’nin Fethinin yıl dönümü olduğuna dikkat çeken AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, “Mekke’nin İslam ordusu tarafından fethedilmesi ile yeryüzünün kaderi değişmiş, insanlık içinde bulunduğu karanlık dehlizlerden çıkıp aydınlığa kavuşmuştur. Mekke’nin fethi, bütün dünyaya ‘insanlık’ dersi vermiştir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) savaşmak yerine, bağışlamayı seçerek insanların kalplerini İslam’a açmış ve gönüllerin fethini de sağlamıştır. Bu fetihten sonra diğer fetihler arka arkaya gelmiş ve İslam üç kıtaya hızla yayılmaya başlamıştır.

İslam için çekilen hiçbir sıkıntının boşa gitmediğini ve rabbimizin bunun karşılığında Mekke'nin Fethini müyesser kıldığı gerçeği her zaman rehberimiz olsun. Bu duygularla, Mekke'nin Fethinin tüm islam alemi için mübarek olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder. Mekke’nin Fethi’nin Mazlumların kurtuluşuna, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı