Tarih: 12.12.2018 10:15

AK PARTİ İLÇELERDE MHP´YE DESTEK VERECEK Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

AK Parti ve MHP, seçim ittifakı kapsamında önemli bir toplantı gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli saat 16.00´da bir araya gelecek. Büyükşehirlerde ve ilçelerde yapılacak işbirliği için toplantının önemi büyük.

ERZURUM HABER BEKLİYOR

Erzurum´da Büyükşehir Belediyesi´nde AK Parti´yi destekleyeceği için Adayını çeken MHP teşkilatı bugünkü toplantıya kilitlendi. Bahçeli ve Erdoğan görüşmesinde Büyükşehir Belediyeinde Aday çıkarmayan Mhp Erzurum´da en az 5 İlçede AK Parti´den Jest bekliyor. 

ERZURUM´DA ÇERÇEVE ÇİZİLECEK 

Bilindiği üzere MHP Erzurum Büyükşehir adayı olarak Prof. Dr. Serdar Sevimli´yi açıklamıştı. Geçtiğimiz gün ise MHP´den yapılan açıklamaya göre Denizli´de açıkladığı Adayları Ebru Leman Kalkan ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Sevimli´yi adaylıktan çektiğini duyurmuştu. Şimdi ise gözler bugün gerçekleştirilecek olan Bahçeli Erdoğan görüşmesine çevrildi. Erzurum´da Büyükşehir hariç 20 İlçede Aday çıkaracak olan MHP en az 5 İlçede AK Parti´nin Aday çıkarmayarak Jest yapacağını bekliyor. Bu 5 İlçe´nin hangileri olacağı ise bugünkü görüşmenin ardından netlik kazanacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —