AHMET MUSTAFAOĞLU CANAN UÇAR'I İŞARET ETTİ!

YRP Erzurum İl Başkanı Ahmet Musta“Adayımızın olmadığı ve bir seçim ittifakına gitmediğimiz bir seçimde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde milletimize bir noktayı işaret etmemiz söz konusu değildir.” dedi.

AHMET MUSTAFAOĞLU CANAN UÇAR

 

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı “Hikmet Çakal’a misafirperverliği ve Büyükşehir Belediye Seçimlerindeki destek sözleri için teşekkür ederiz” açıklaması, Yeniden Refah Partisi’ni kızdırdı. 

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu, bugün bir basın bildirisi yayınlayarak, Yeniden Refah Partisi'nin Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının olmadığını ve kimseyle ittifak içerisinde olmadıklarını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu, açıklamasında İYİ Parti Erzurum Büyükşehir belediye Başkan Adayı Canan Uçar'ı işaret ederek şu sözlere yer verdi.

“Adayımızın olmadığı ve bir seçim ittifakına gitmediğimiz bir seçimde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde milletimize bir noktayı işaret etmemiz söz konusu değildir.” dedi.
 

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu'nun bu açıklamasının ardından gözler İYİ Partili Canan Uçar ve YRP Pasinler Belediye Başkan Adayı Hikmet Çakal'a çevrildi.

İYİ Partili Canan Uçar bakalım bu açıklamaya nasıl bir cevap verecek? 

Yine Pasinler İlçesinde 20 Şubat tarihinde İYİ Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Sedat Sezer'in geçtiğimiz günlerde Adaylıktan çekilerek Yeniden Refah Partisi Pasinler Belediye Başkan Adayı Hikmet Çakal'ı desteklediğini açıklamasının ardından ittifakları ayyuka çıkan ve geçtiğimiz gün Canan Uçar'ın Pasinler ziyareti sırasında Yeniden Refah Partisi Pasinler Belediye Başkan adayı Hikmet Çakal’ın kendisine destek sözü verdiğini açıklamasına bakalım Hikmet Çakal Nasıl bir cevap verecek?


Anahtar Kelimeler: AHMET MUSTAFAOĞLU CANAN ' İŞARET !

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı