AHMET DÖLEKLİ, HERKESİ PASİNLER'E DAVET EDİYORUZ

BAHÇELERDE YADA KAPLICALARDA FOTOĞRAFINI GÖNDER HEDİYENİ AL

AHMET DÖLEKLİ, HERKESİ PASİNLER

 

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, normalleşme süreci kapsamında yeniden açılan Pasinler'deki yeni ismi Gazi Albay Yakup Kutman Parkı olan ama herkesin Bahçeler olarak bildiği piknik alanımızda gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyleyerek vatandaşlarımıza Gönül Rahatlığıyla Pasinler'e Gelebilirsiniz dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona virüse karşı mücadelede ülkenin normalleşmesine yönelik başlattığı süreç kapsamında Milli Parklar 1 Haziran itibari ile yeniden vatandaşlara açıldı.

Erzurum'da 7'den 70'e herkesin çocukluk ve gençlik anılarınının olduğu Pasinler'deki Bahçeler olarak bilinen mesire ve piknik alanı bir çoğumuzun yaz aylarında çadır kurup günlerce hatta haftalarca tatil zamanını geçirdiğimiz Pasinler'deki Bahçeler olarak bilinen piknik alanı kapılarını açtı.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'de, virüse karşı tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. 

ATEŞ ÖLÇERDEN DEZENFEKTANA TÜM TEDBİRLER VAR

 Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli yaptığı açıklamada, “Erzurum'un en geniş piknik alanlarından birisine sahip olan Pasinler'deki yeni ismiyle Gazi Albay Yakup Kutman Parkı eskilerin hatırlayacağı ismiyle Bahçeler'e herkesi bekliyoruz. Biz de geçirdiğimiz bu pandemi sürecinde Pasinler'deki piknik alanımız ve Parkımızda gerekli olan tüm tedbirleri ayın 1’i itibariyle almış bulunmaktayız. Girişlerde misafirlerimizin ateşleri ölçülecek. Yine sosyal mesafelere ilişkin yönlendirici tabelalarımızla birlikte herkesin güvenli bir şekilde oturabileceği alana çevirdik. Öncelikle masa mesafelerinin dışında belli bölgelere dezenfektan koyduk. Özellikle tuvaletlerin çıkışlarına havlular, dezenfektanlar koyduk” dedi. 

“AMACIMIZ ŞEHİRLERDEN VATANDAŞI BİRAZ ÇEKMEK” 

Amaçlarının sosyal mesafenin yok sayıldığı caddelerden ve sokaklardan vatandaşları uzaklaştırarak virüsün yayılamayacağı tabiata çekmek olduğunu söyleyen Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, “Burada amaç insanların sosyal mesafesini kaybettiği caddelerden, şehirlerden vatandaşı biraz daha çekip bulaşmanın daha çok önlenebilmesi için ebat olarak insanlarımızı daha geniş alanlara çekmek. Pasinler Belediyesi olarak İkinci bir amacımız ise; Erzurum merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizde yaşayan her vatandaşımızın bu bahçelerde çocukluk ve gençlik anıları vardır. Bahçeler diye adlandırdığımız mevkimizde geçtiğimiz yıllarda Çadır Turizm'i adeta Geleneksel bir hal almıştı. Erzurumlu hemşehrilerimiz yaz aylarında Pasinler'e gelip Bahçeler mevkiinde Çadır kurarak haftalarca hatta aylarca tatil yaparak hem Doğa ile içiçe tatil günlerini değerlendirip hemde Kaplıcalarımızdaki Şifalı sularımızdan faydalanırlardı. Amacımız bu kültürümüzü daha modern bir şekilde yeniden ilçemize kazandırmaktır.

“HER HAFTA SONU VATANDAŞLARIMIZI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA PASİNLER'E BEKLİYORUZ” 

Konuşmasının devamında Ahmet Dölekli; “İnşallah bu hafta sonundan itibaren vatandaşların gelebilmesini sağlamak için çok daha fazlasını yapıp sosyal mesafeyi ayarlayıp herkesin rahatça ailesi ile huzurlu bir şekilde gelebileceği bir Pasinler amaçlıyoruz. Belediye Personellerimiz başta olmak üzere Park alanımızdaki görevli arkadaş sayımızı arttırdık. Daha fazla temizliğe dikkat ediyoruz. Girişlerde de gelen vatandaşlarımıza kurallarla ilgili olarak bilgi veriyor ve sürekli denetimler yapıyoruz" şeklinde ifade etti.

BAHÇELERDE YADA KAPLICALARDA FOTOĞRAFINI GÖNDER HEDİYENİ AL

Öte yandan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pasinlere gelen her vatandaşımıza da Hakan Hadi Kadıoğlu'nun Pasinler'in tarihini kaleme alarak yazdığı "Bir Pasin Kitabı" Adlı kitabı da hediye edeceğini duyurdu. Ahmet Dölekli, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Kaplıca ve Bahçelerde çekildiğin fotoğrafını #GaladaBuluşah hastagıyla paylaş "Bir Pasin Kitabı ve logolu hediyelerden kazanma şansı yakala" dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli