Adnan Yılmaz'dan Olur'a imam müjdesi

Seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz Olur'da 2 binin üzerinde imam atanacağının müjdesini verdi.

Adnan Yılmaz

Yılmaz, Vücutta tek olan iki tane organ vardır. Bunlar beyin ve kalptir. Erzurum'dan da İdris Güllüce beyin, Efkan Ala kalptir.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili olan ve yeni dönem içinde aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Ak Parti Olur İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yılmaz daha sonra ilçe belediyesine geçti ve burada çeşitli bilgiler aldı. Belediye ziyaretinin ardından esnafla bir araya gelen milletvekili adayı Yılmaz vatandaşlara 2 binin üzerinde imamın atanacağını söyledi. Yılmaz, Olur Belediyemiz 1 yılda 10 yıl gibi çalıştı. Biz önceden kitaplara para verirdik. Babamız memurdu cebinde parası olmazdı. Şimdi Çocuklar okula başlamadan kitapları önlerinde oluyor.  Yeni anayasayı yapacağız ve Erzurum'dan da 6 milletvekili çıkartacağız.” dedi.

`ŞİDDETİN YAPAMADIĞINI ZAMAN VE SABIR YAPAR'
Konuşmalarında çözüm sürecine de değinen Yılmaz şöyle konuştu: PKK çocuk kaçırıyor, yol kesiyordu ama artık insan öldürmüyor. Biz çözüm sürecinden asla vazgeçmeyeceğiz. Vücutta tek olan iki tane organ vardır. Bunlar beyin ve kalptir. Erzurum'dan da İdris Güllüce beyin, Efkan Ala kalptir. Bayanlar ve muhtarlar bizim için çok önemli. Bayanların evlerden oy toplamasını istiyoruz. CHP diyor ki bizim için yüzde 25 yeterli ama biz diyoruz ki iktidar. Onların iktidar olmak gibi bir hedefleri yok. Bizim kadrolarımız hep imam-hatipli, saygın ailelerin çocukları. Ya onların, kadrolarına bakın. Hiç bizimle kıyas edilebilir mi?  Hizmeti bizden istiyorsunuz oyları onlara veriyorsunuz. Bu nasıl iş? Olur Belediye Başkanlığı seçimliğinde HDP'ye 174 oy çıkmıştı bu eçim hiç çıkmayacak. MHP şimdiye kadar size ne yaptı. Bir cumhurbaşkanında olması gereken 4 temel özellik vardır. Siyaset, hukuk, asker ve ekonomi bilecek. Sizler seçtiniz yine siz sahip çıkacaksınız. Şimdiye kadar her şeyi yaptık. Artık yapacak bir şey kalmadı. Anayasayı değiştireceğiz.  Milletvekilinden bakan olmayacak. Başkanlık sistemi gelecek. Bakanlıklar 25'den 15'e düşecek. Unutmayın şiddetin yapamadığını zaman ve sabır yapar. Muhalefet daha sinmeyi öğrenmeden uçmaya kalkıyor. İktidar yolu merdiven gibidir. Yavaş yavaş çıkarsın. Biz çokluğumuza güveniyoruz. Azlık çokluğa tabidir. Uyuyanlar rüya görür. Ben hiç uyumadım ki muhalefet gibi rüyalar göreyim.”
Yılmaz daha sonra Yeşilbağlar ve Boğzdere Köyünü ziyaret ederek destek toplamaya devam etti. Halkın sorunlarını da dinleyen milletvekili adayı Yılmaz sorunların takipçisi olacağını belirtti.

YENİKUŞAK


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false