Adnan Bozan Sahayı Adım Adım Geziyor

Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Adnan Bozan Sahayı Adım Adım Geziyor

 

Seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçe gezileriniz tamamlayan Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, ikinci seçim turuna Pasinler ilçe merkezi ve köylerini adı adım ziyaret ederek başladı.

Seçim çalışmalarında Yeniden Refah Partisi’nin 14 Mayıs seçimlerine baraj sorunu olmadan gireceğinin vurgusunu yapan Adnan Bozan, ‘Merhum Erbakan Hocamızın milli görüş bayrağı, evladı Dr. Fatih Erbakan’ın ellerindedir. Ve bu bayrak, baraj sorunu olamadan girdiğimiz 14 mayıs seçimi neticesinde siz kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleri ile meclise taşınacaktır inşallah.’ dedi.

Milli Görüş ruhunun tek temsilcisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu dile getiren Adnan Bozan, ‘ Milli görüş çizisinden sapanlar, merhum Erbakan hocamıza hakaret edenlerle, lgbt savunucuları ile ve ülkeyi faiz batağına sürükleyeceklerini ilan edenlerle birlikte olanlar asla olamazlar. ‘ dedi.

Çalışmalarını Bir oy Erdoğan'a, Bir Oy Erbakan'a sloganı ile sürdüren Adnan Bozan, Cumhur İttifakına dahil olma detaylarını da vatandaşlarla paylaştı.

Cumhur ittifakında bulunma sebeplerinin, sundukları 30 maddelik mutabakat metni olduğunu da vurgulayan Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, ‘İttifak için sunduğumuz mutabakat metni içerisinde aile yapısının korunması, liyakat ve ehliyet şartı ile yönetimlerin gerçekleştirilmesi, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkılması ve ülkemizin faiz belasından kurtulmasının yol haritasını gösteren maddeler vardır. Yani milli görüş çizgisinin temelleri vardır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde çıktığımız bu yolda, gösterdiğiniz yoğun teveccüh ile sizlerin vekili olarak gideceğimiz mecliste de bu çizgimizden hiçbir zaman şaşmayacağız inşallah.’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, Pasinler ilçesinin köylerinde de köy konakları ve kahvehanelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yaptığı konuşmalarda Erzurum’un özellikle tarım ve hayvancılık alanında elle tutulur projelere ihtiyacının olduğunu belirten Bozan, ‘Bu millet üretmeyi seven ve çalışkan bir millettir. Milletimizin emeklerinin heba olması ise bizlerin de canını yakmaktadır. Yeniden Refah iktidarında, şehrimiz özelinde geliştireceğimiz üretim, imalat ve pazar oluşturma zinciri ile çiftçimiz emeğinin karşılığını alacaktır. Bizlerin referansı merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızdır. Ülkemize ağır sanayi hamlesi ile kazandırdığı değerlerin yeniden hayata geçirilmesi, sizlerin sunacağı destekler ile mümkün olacaktır.

Bizler, sizlerin helal oyları ile meclise gidecek ve sizlerin vekili olarak bu millete hizmet edeceğiz inşallah.

Bugün seçim çalışmalarında gördüğümüz destek ve teveccüh için her bir vatandaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri bu teveccühe layık etsin inşallah.’ dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Adnan Bozan Sahayı Geziyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı