ABDURRAHİM ALBAYRAK ADALET İSTİYORMUŞ

ADALET'İ EN SON ARAYACAK KİŞİSİN SEN ABDURRAHİM ALBAYRAK

ABDURRAHİM ALBAYRAK ADALET İSTİYORMUŞ

 

2-1 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, hakem yönetimine isyan etti.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-1 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Futbolda adaletin kalmadığını söyleyen Albayrak, "Neler olduğunu tüm Türkiye, çok yakından seyrediyor. Herkes hayretler içerisinde. 

Şimdi biz de isyan ediyoruz. Mohamed'i böyle mi durdurmak istiyorsunuz? Demek ki bugünkü planlarını bozamadık, olmuyor. Adalet istiyoruz adalet. Futbolda adalet kalmadı, yeter artık. Yeter buramıza geldi. Nedir bu be? Biz çoluğumuzu, çocuğumuzu bırakıp neden buralara geliyoruz? Neden kar, kış demeden çalışıyoruz? Neden milyon dolarları sokaklara döküyoruz? Kimse konuşamıyor, konuşturmuyorlar bizi. Konuştun mu cezayı basıyorlar. Kardeşim Mostafa Mohamed'in hareketi kırmızı kart mı? Eğer bu kırmızı kart ise Trabzonspor maçındaki de penaltıdır, babasıdır. Yeter be. Ömür boyu men etsinler beni, ben de bu mesleği bırakayım. Kime hizmet ediyoruz, nedir bu? Adalet istiyoruz, farklı bir şey istemiyoruz. İyi oynamayabiliriz, tamam. Bu pozisyonu sabaha kadar seyretsinler. Bu gece rahat uyuyabilecek misin? Nedir bize kastınız?" ifadelerini kullandı.

ADALET İSTİYORSUN HA...! ADALET

Geçtiğimiz hafta Erzurumspor ile karşılaşan Galatasaray, 45. dakikada Mohamed'le farkı ikiye çıkarmıştı. Golden önce ofsaytta olan Arda Turan için ofsayt bayrağı kalkmamıştı. Erzurumspor ile sahasında karşılaşan Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in attığı ikinci golde Arda Turan'ın pasif ofsayt olarak değerlendirilmesi tartışmaya yol açarken, Eski hakem Erman Toroğlu, "Galatasaray'ın attığı ikinci gol bana göre net ofsayt. Golü veren VAR hakemi Halis Özkahya'nın lisansı yırtılmalı." dedi.

Eeeee! Abdurrahim Albayrak, Lahanayı yerken kımıl kımıl... Sapına gelince Meeee.....! Size gelince eğri doğru oluyor. Başkasına gelince doğruyu bile eğri diye bağırıp çağırıyorsunuz. Adaleti çok istiyorsanız geçen hafta Erzurumspor'a attığınız 2. golün Erzurumspor'a yapılmış bir haksızlık var diye bağırsaydınız da bugün inandırıcı olsaydınız. Hiç inandırıcı gelmiyorsunuz.

Tebrikler Ankaragücü Hakkıyla oynadınız. Hakkıyla söke söke hak ettiğiniz 3 puanı aldınız.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli