Abdulkadir Aydın'ın 29 Ekim Kutlama Mesajı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydıni, Cumhuriyetimiz; "Bir Ulusun Kahramanlıklarla Dolu Destanını Sığdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk İle Vatanını Canı Pahasına Savunan Kahramanların Bize Emanetidir"

Abdulkadir Aydın

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Cumhuriyetin İlanının 98.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Abdulkadir Aydın Mesajında, ''İstiklal mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, dün olduğu gibi bugünde ülkemizin bekasına yönelik önümüze çıkabilecek her türlü engeli aşmak için aynı duyguya ihtiyacımız vardır. Cumhuriyetimiz bir ulusun kahramanlıklarla dolu destanını sığdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatanını canı pahasına savunan kahramanların bize emanetidir.

Bizler ülke olarak atalarımızın emanetine sahip çıkıyor, emin adımlarla 2023 hedeflerine doğru yürüyoruz. Ülkemiz yüz yıl sonra yeniden sahneye konulan karalama kampanyası ve algı operasyonlarıyla da mücadelesini sürdürerek hürriyetini ve şerefini korumaya devam edecektir. 

Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamaktadır. Bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer alanlarda ilerleme kaydedilirken elde edilen bu başarılarla birlikte ülkemizi daha da ilerliye taşımak en büyük hedefimiz olmaktadır. Bizler gururlu ve başı dik bir milletin evlatları olarak bugün aynı ruh ve azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam etmeliyiz. Tırmanmaya devam etmek, duraksayana el vermek ve hep birlikte ilerlemek boynumuzun borcudur. Ülkemiz ve milletimiz için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.

Bu duygu ve düşünce ile  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor,  Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla ve gururla kutluyorum.''


Anahtar Kelimeler: Abdulkadir Aydın' Kutlama Mesajı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false