AK PARTİ ÇAT'TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU ÇAT'A ÇIKARMA YAPTI. KÜÇÜKOĞLU, “ÇAT, BİRLİK, DİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜDÜR"

 AK PARTİ ÇAT

 

Seçim çalışmaları kapsamında aralıksız saha çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın'a destek için bugün Çat'a çıkarma yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve beraberindekiler Çat'ta vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandılar.

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve beraberindekilerin ilk durağı Seçim Koordinasyon Merkezi Oldu.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Cumhur İttifakı Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, AK Parti Çat İlçe Başkanı Mahmut Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Çat İlçe Başkanı Şahin Sarı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Birsel Tanas, AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partililer, Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar karşıladı.

 

 

Yaklaşık bir saati aşkın süre seçim çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Partisinden Aday Adayı olup ismi açıklanmayan Belediye Başkan Aday Adaylarının da AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın'ı yalnız bırakmadıklarını, SKM'de birlikte saha çalışmalarına katıldıklarını görünce “ÇAT, BİRLİK, DİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜDÜR" Bunu bir kez daha gösterdiniz. Sizlere Teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Akabinde, AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın ve beraberindekilerle Çat Merkez Cami Cemaatiyle buluşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu burada yaptığı konuşmasında da şu sözlere yer verdi. 

“Türkiye Yüzyılı'nın ortak paydasında ilçelerimizin tek tek önemi var. İnşallah el ele vereceğiz, kaynaklarımızı en doğru bir şekilde yöneteceğiz. ”Birliğimiz, gücümüz. Gücümüz geleceğimizdir" İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa etmiş olacağız. Türkiye'nin gücünü, Çat İlçemizin gücüyle birleştirerek, her adımı atmanın kararlılığı içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı için Çat, kol kanat germeye devam edecektir. Bundan asla şüphe etmiyoruz. Çünkü Çat  aynı zamanda bizim birliğimizin, dirliğimizin ve beraberliğimizin sembolü İlçelerimizden birisi. Gücümüz millet, işimiz hizmet. Başka bir gayemiz yok. 31 Mart seçimi, 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek coşkusunu ve kararlılığını göstermenin adeta mührü olacak. İnşallah 31 Mart'tan sonra ülkemizi, şehrimizi ve Güzel Çat ilçemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

 

Daha sonra  Yarmak, Yavi ve Yarmak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ziyaretleri sonrası şu açıklamaları yaptı.

 

 

"Bizi bugün sıcak bir karşılamayla kucaklayan Çat halkına buradan teşekkür etmek istiyorum. Onların gözlerindeki o büyük enerjiye bizler de bugün şahit olduk. AK Parti teşkilatları olarak tabi ki öncelikli vazifemiz halkın içinde olmak zaman zaman şehir merkezinde, zaman zaman ilçelerimizde halkımızla temas halinde olmaya devam ediyoruz. Bugün burada Çatlı hemşerilerimizle kucaklaştık. Çat'ın sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çat'ın dinamiklerini, büyüklerini ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde bizleri büyük coşkuyla karşıladılar. AK Parti Çat Belediye Başkan Adayımız Sayın Seyhun Saydın'a ilçede büyük bir teveccüh var. Gerek İlçe merkezinde olsun gerekse mahallelerimizde Çat Belediye Başkan Adayımız Seyhun Saydın'ı milletimiz bağrına basıyor. Cumhur İttifakı olarak da adayımızın bu denli vatandaşımız tarafından olumlu karşılanması bizi ayrıca mutlu ediyor. Anketlerden ziyade sahadaki vatandaşımızın bize göstermiş olduğu teveccüh ve destek bize büyük mutluluk veriyor. İnşallah Çat'ta 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimleri tarihi bir farkla kazanacağız. dedi.

 

 

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın ise yaptığı konuşmasında; 

31 Mart’ta halkımızın takdiri ile alacağımız zaferin ardından hepimize büyük görev düşüyor. Çat İlçemizin geleceği için, halkımızın refahı için Çat'a kalıcı eserler kazandıracağız. Güçlü bir ekip olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız yolda üreten, yenilikçi, erişilebilir, çağdaş, dinamik ve güçlü bir belediyecilik anlayışı ile gerçek belediyeciliği hep birlikte hayata geçireceğiz. Amacımız çocuklarımızın geleceği için daha yaşanılabilir bir Çat inşa etmektir. 31 Mart seçimlerinin şimdiden ilçemize, Erzurum'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 


Anahtar Kelimeler: PARTİ ' GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı