Teröristlerin konuşmaları telsize yansıdı: Kaçacak deliğimiz kalmadı

Teröristlerin konuşmaları telsize yansıdı: Kaçacak deliğimiz kalmadı

Nusaybin´de operasyonlar sürerken, teröristlerin telsiz konuşmalarında "Çembere alındık. Kaçacak deliğimiz kalmadı. Arkadaşlar teslim olmaya karar verdik. Asker atmaca gibi manevra yaparak avlıyor. Ölmek istemiyoruz." dedikleri tespit edildi. Facebook Tw

 

 

Nusaybin´de başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" sürüyor. Abdülkadirpaşa Mahallesi´nde önceki gün çembere alınan teröristlerden 6´sı kadın 25´i güvenlik güçlerine teslim oldu. 25 örgüt üyesinin sorgusu sürüyor. ´Karker´ telsiz kodunu kullanan teröristin ilçedeki diğer teröristlere söylediği sözler ise asker telsizlerine şöyle yansıdı: Karker: "Çembere alındık. Kaçacak deliğimiz kalmadı. Arkadaşlar teslim olmaya karar verdik. Asker atmaca gibi manevra yaparak avlıyor. Ölmek istemiyoruz." Andok: "Durum bu kadar vahim... Tamam siz bilirsiniz. Benim de aklımdan geçiyor. Bizim de buradan çıkışımız yok" Karker: "Canınızı seviyorsanız teslim olun."

MEHMETÇİK´TEN SU VE YEMEK...

Genelkurmay Başkanlığı, güvenlik güçlerine teslim olan 25 teröristin görüntülerini yayımladı. Görüntülerde, bir spor salonuna götürülen ve hayli bitkin görünen teröristlere Mehmetçik tarafından su ve yemek veriliyor..