Kemaleddin Özdemir, Başkan Bulutlara veda etti

Kemaleddin Özdemir, Başkan Bulutlara veda etti

Erzurum 1. İdare Mahkemesi Başkanlığından Çorum İdare Mahkemesi Başkanlığına atanan Kemaleddin Özdemir, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´a, veda ziyaretinde bulundu.

 

 

Hâkimler Ve Savcılar Yüksek Kurulunun kararnamesi ile Erzurum 1. İdare Mahkemesi Başkanlığından Çorum İdare Mahkemesi Başkanlığına atanan Kemaleddin Özdemir, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´a, veda ziyaretinde bulundu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile makamında bir süre görüşen Mahkeme Başkanı Özdemir, Erzurum´da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve her zaman yüreğinde Erzurum´un ayrı bir yer tutacağını dile getirdi. Belediye Başkanı Bulutlar, ise Özdemir´in Erzurum´da görev yapmış değerli bir yargı mensubu olduğunun altını çizerek, yeni görev yerinde ve meslek hayatında başarı diledi. Başkan Bulutlar, Erzurum´a sunduğu hizmetler içinde Özdemir´e teşekkür etti. Başkan Bulutlar, Erzurum 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özdemir´e, ziyaret anısına Palandöken Belediyesi Kültür Merkezin de filografi eğitimi alan kursiyerler tarafından hazırlanan eseri hediye etti.