Erdoğan yeni partilere karşı harekete geçiyor!

Erdoğan yeni partilere karşı harekete geçiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kuracakları konuşulan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün memleketine gidecek.

 

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti hareketlerine karşı harekete geçiyor.  Erdoğan, yeni parti kuracağı konuşulan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun memleketi Konya´ya ve Ali Babacan´ın kuracağı partiye en büyük desteği verdiği iddia edilen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün memleketi Kayseri´ye gidecek.

"TARİH TEKERRÜR EDİYOR"

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi´nin "Erdoğan neden o iki ile gidiyor?" başlıklı yazısında ise şu ifadeler yer aldı: "Yeni parti kuracaklar artık gün saymaya başladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Abdullah Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu´na karşı kılıcı çekmiş durumda. Erdoğan, il başkanları toplantısında ´Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler´ dedi. Erdoğan, Kurban Bayramı´ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri´yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu´nun, Kayseri Abdullah Gül´ün memleketi. Davutoğlu ve Gül´ü memleketlerinde hedef alacak. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor."