Genel Başkan Uysal'a ziyaretinde partinin üst düzey kurmayları eşlik etti.
KURMAY KADRO TAM KADRO KATILDI
Ziyarette; Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Adnan Turfan, Genel Başkan Danışmanı Av. Ebubekir Elmalı, GİK Üyeleri Ahmet Rüştü Kadıoğlu ve Ali Oğulcan Kaya, MKK Üyeleri Selçuk Sert ve Alper Zeyrek, İl Başkanı Ömer Faruk Topcuoğlu, İl Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Turan ve Onur Özkan yer aldı.
Heyeti, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Musa Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci karşıladı.
UYSAL: "ÖZGÜR BASIN DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR"
Ziyarette konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, basının demokrasiler için vazgeçilmez bir güç olduğuna dikkat çekerek,
"Özgür, tarafsız ve güçlü bir basın, sağlıklı bir demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Yerel basın ise halkın sesi olma noktasında çok kıymetli bir görev üstlenmektedir. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin bu anlamda önemli bir misyonu yerine getirdiğini görüyoruz" dedi.
ÇAKIR: "BASININ SORUNLARINI DOĞRUDAN AKTARMA FIRSATI BULDUK"
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Musa Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,
"Genel Başkan ve beraberindeki heyeti cemiyetimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Basının yaşadığı sorunları, beklentileri ve yerel medyanın önemini doğrudan paylaşma imkânı bulduk. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.