YUSUF KIZILTAŞ'TAN EMEKLİLERE MÜJDE; HER AY 1500 LİRA İKRAMİYE SÖZÜ

YRP Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş, Uzman ve Palandöken'e inanmış, tek dengesi Palandöken olan harika bir ekip ile geliyoruz

YUSUF KIZILTAŞ

 

Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren sahada ve vatandaşın yanında olduklarını ifade eden YRP Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş, “Biz Palandökenle bir olduk Palandöken için tarihi bir yolculuğa yine Palandökenliler ile birlikte çıktık. Esnafımızla bir aradayız, pazardayız, evlerdeyiz, gençlerle bir aradayız. Kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum, inanılmaz bir destek veriyorlar. 31 Mart günü Palandöken değişimin ve gelişimin merkezi olacak” diye konuştu.

Saha çalışmaları kapsamında ilk günden beri kendisini yalnız bırakmayan YRP Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Tosunoğlu ve Teşkilatı başta olmak üzere 31 Meclis üyesi arkadaşıyla birlikte çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen Yusuf Kızıltaş, Palandöken için ne yapılması gerekiyorsa, ne adım atılacaksa biz atacağız. Projelerimiz ile gökteki yıldızları satmıyoruz. Çok basit adımlar ile çözüme ulaşacak hizmetler ile geliyoruz. Uzman ve Palandöken'e inanmış, tek dengesi Palandöken olan harika bir ekip ile geliyoruz. Bugüne kadar konuşulan ama yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Şükürler olsun ki biz Palandöken'e Palandöken'de bize inanıyor’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan, Emekli maaşlarının son yapılan zamma rağmen yetersiz olduğunun altını çizerek açıklamalarda bulunan YRP Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş, "Emekliler için açıklanan 10 bin lira vatandaşımızın aklını hafife almaktır. Ülkemizde açlık sınırının 15 bin lira seviyelerinde olduğu bu şartlarda, siz yemeyin, içmeyin aç gezin demektir. Emekli 10 bin lirasını kiraya mı versin, faturalara mı versin, pirince mi versin yoksa bir çay bir simite mi versin. Sizlere söz veriyorum, göreve gelir gelmez Palandöken İlçemiz sınırlarında yaşayan Emeklilerimize Palandöken Belediyesi olarak Her ay 1500 TL ikramiye vereceğiz" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı