YUNAN GAZETECİ'DEN KÜSTAH SÖZLER 'Erdoğan Vurulmalı'

Bu Sözler Başta MHP’lilerin Ak Partililerden Daha Çok ve Gür Bir Şekilde Dile Getirdiği Gerçeklerin Ne Kadar Haklı ve Doğru Olduğunu Göstermeye Yetmiyor mu?

YUNAN GAZETECİ

 

14 Mayıs seçimlerinin ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği açısından çok önemli olduğunu söyleyip dikkatli olunması gerektiği söyleyenlere birileri hemen soğan fiyatını hatırlatıyor ya…

İşte bu yazı o birilerine gelsin…

Bu günlerde faaliyete geçirilen Togg, TCG Anadolu Gemisi ve daha birçok yenilik ise Yunanistan televizyonuna konu oldu.

Haber sunan Yunan gazeteci, Türkiye'nin savunma sanayii atılımlarını hedef alıp skandal sözler sarf etti. Sunucu, "3 farklı tersanede gemiler 36 ay sonra aynı anda teslim edilecek. Türkiye sadece sahip olduklarından geri adım atmıyor. Planlamaları mantıklı mı, değil mi? Siz karar verin…

Komşular Doğu Akdeniz'e hakim olmak istiyorlar. Bu mesaj sadece bizim için değil İsrail ve Mısır'a da veriliyor. Erdoğan'ı önümüzdeki 10 yıl boyunca yönetimde bırakırlarsa durum hoş olmayan sürprizler getirebilir, bu yüzden Erdoğan rejimi kalırsa seçimlerden hemen sonra vurulmalıdır. Biz gerçekçiliğin dilini konuşuyoruz, ne empatimiz ne de başka bir şeyimiz var." ifadelerini kullandı.

Bu sözler başta MHP’lilerin Ak Partililerden daha çok ve gür bir şekilde dile getirdiği gerçeklerin ne kadar haklı ve doğru olduğunu göstermeye yetmiyor mu?

Yunan gazeteci, Erdoğan seçimlerden zaferle çıkarsa vurulmalıdır diyor ve birileri canhıraş şekilde tam da onun dediği  gibi düşünecekse ne farkımız kalır onlardan.

Bu ülke iki kilo soğana satılamaz, bir kilo ete feda edilemez. Zira vatanın bedeli ödenemez. 

Yunan’ı çılgına çeviren savunma sanayi hamlelerinin aksatılmasını  istemiyor vatansever halkımız. Ve bizlerinde bu köşelerden sıklıkla ve örnekleriyle dile getirdiğimiz birçok hatası, eksiği ve yanlışı olmasına rağmen Erdoğan’ı yalnız bırakmamak lazım.

ELAZIĞHAKİMİYET


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı