YRP AZİZİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRULLAH AKPUNAR'A DADAŞKENT SEMT PAZARINDA BÜYÜK İLGİ VARDI

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

YRP AZİZİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRULLAH AKPUNAR

 

31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğunluk veren Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Bugün Dadaşkent'te kurulan Semt Pazarını gezdi.

Çarşamba pazarındaki esnaflarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Pazar esnafını selamlayıp, hayırlı bol kazançlar diledi. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet edip talepleri dinledi.

Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, pazar esnafı ziyaretine ilişkin şunları konuştu. “ Esnafımızın ve vatandaşımızın istemediği hiç bir şey yapmayacağız. Aziziye ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için Esnaf arkadaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilmem halinde Aziziyeli vatandaşlarımıza Ilıca ve Dadaşkent'te daha modern ve kapalı Pazar yerleri yapacağız. Kış aylarının yoğun yaşandığı şehrimizde hem pazar esnafı hem de vatandaşlarımız sıcak ortamda alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Sokak aralarında gelişi güzel bir vaziyette kurulan semt pazarlarından vatandaşlarımızı kurtaracağız” dedi.

Pazar esnafını ziyaret ettikten sonra Dadaşkent'te bulunan esnafları da tek tek ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, burada yaptığı kouşmasında da şu sözlere yer verdi. 

Şehrimizin ve Aziziye ilçemizin kalkınmasında esnafların önemli bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Emrullah Akpunar, Ekonomik anlamda gelişmeye sağladıkları katkının yanı sıra esnafların Aziziye'nin cazibe merkezi konumuna gelmesinde de etkin rol oynadıklarını belirtti. "Her geçen gün cazibesi artan ve gelişen Aziziye ilçemizde amacımız, hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve bunu yaparken toplumu oluşturan tüm dinamikleri aynı gaye etrafında buluşturmak. Esnaflarımız da bu yapının ana eksininde yer almaya devam edecek. Her zaman dediğimiz gibi istişare ve ortak akılla Aziziye'mizi birlikte yöneteceğiz" dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı