YAZIK ÇOK YAZIK...

ABDULKADİR AYDIN'IN TUTUKLANMA HABERİNE EN ÇOK TERÖR SEVİCİ PKK YANDAŞLARI SEVİNDİ

YAZIK ÇOK YAZIK...

 

Önceki gün Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın Ankara’da tutuklandığı haberini tüm vatandaşlar gibi bende Ulusal basından öğrendim.

Önce İsim benzerliğidir. Bir kaç dakika sonra düzeltirler diye bekledim. Çünkü daha önce de Ulusal basında çıkan bazı haberler google mantığıyla direk isimden aratma bir fotoğrafla haberlere rastlamıştık. Aradan bir kaç dakika geçince haberin daha fazla internet sitelerinde geniş yer aldığını görünce gerçeklik değerini öğrenmek için Abdulkadir Aydın beyefendiye yakın olarak bildiğim bir kaç kişiden teyit aldım.

Evet Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın beyefendi 9 yıl önce Ankara'da yürüttüğü ticari faaliyetlerinden ötürü almış olduğu bir cezadan ötürü yargıtay'a dosyanın temyizi için başvurmuş ama Yargıtay yerel mahkemenin vermiş olduğu kararın yerinde olduğunu onaylamıştı.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın Ankara'da onaylanan cezasından ötürü tutuklanmıştır.

Atalarımız ne güzel söylemişler; "Dağ Başına Kış, İnsan Başına İş" İnsanlar yaşamları boyunca bu tür yol kazalarına uğrayabilirler. Abdulkadir Aydın'da ticari faaliyetlerinden ötürü bir konudan dolayı Yüce Türk Adaletinin karşısına çıkarılmış ve Hukuk'un vermiş olduğu karar karşısında Yargı yollarını kullanmış, yerel mahkemenin vermiş olduğu karara itiraz hakkını kullanarak Yargıtay Mahkemelerine başvurmuş ve Hukuk'un Üstünlüğüne olan inancını yitirmeden kararın bolzulmasını/onaylanmasını beklemiş ve Yargıtay'ın vermiş olduğu Onay kararı neticesinde cezasını çekmek için Hukuka teslim olmuştur.

Keşke 9 yıl önce böyle bir olay yaşanmasaydı da Abdulkadir Aydın beyefendi Ticari faaliyetlerinden ötürü Yargı karşısında olmasaydı ve böyle bir ceza almasaydı diyesi geliyor insanın ama Kul kaderini yaşar...

Allah Kurtarsın demekten başka birşey gelmiyor elimden...

ALLAH KURTARSIN ABDULKADİR AYDIN.....

Abdulkadir Aydın'In tutuklanması, belki Aydın ailesini derinden üzmüştür. Belki de Horasan'da yaşayan bir grup tarafından da üzüntüyle karşılanmıştır. Belki de Türkiye'de yaşayan Horasanlı hemşerilerimizi yasa boğmuştur ama beni gerçekten derinden yaralamıştır.

Çünkü, benim kaygılarım Ailesinin ve Horasanlıların baktığı pencerenin çok çok ötesinde...

Ailesi, Fertlerinden birisinin hiç yoktan bir ticari faaliyetten ötürü cezaevine düşen akrabalarından uzak olmanın üzüntüsünü yaşıyorlardır.

Horasanlı Hemşehrileri, Gerek Belediye Başkanlarının gerekse İlçede sözü sayılır bir hemşehrilerinin cezaevine düşmesinden ötürüdür.

Ama benimkisi, Coğrafik konum olarak Erzurum'u Doğu İllerine ve Sınır Kapılarına bağlayan Horasan İlçemizde bir Belediye Başkanından çok daha öte Bölgenin Akil İnsanı olarak bilinen Abdulkadir Aydın isminin görevinin başında değil Cezaevinde olması kaygılandırıyor.

2014 Yerel seçimlerinde Hınıs, Tekman, Karayazı ve Karaçoban'da seçim kazanan HDP'nin asıl kazanmak istediği ilçenin adıydı Horasan, Çünkü Horasan'ı kazanmak PKK'nın Erzurum'a girmesi demekti onlar için. AK Parti 2014 yılında Abdulkadir Aydın'ı Belediye Başkan Adayı göstermedi. Abdulkadir Aydın ise tehlikenin farkındaydı. HDP Horasan'da seçim kazanacak ve Erzurum'a PKK artık daha yakın olacaktı. Gerek İlçesinin refahı, gerek Erzurum'un selameti ve Gerekse Ülkesinin Bekası için Saadet Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Abdulkadir Aydın, Horasan'daki vatandaşların teveccühü ile Belediye Başkanı seçildi.

İlçe Halkı başlarına gelecek olan PKK Belasının farkındaydı. PKK İle bölge de dişe diş mücadele edecek ismin Abdulkadir Aydın olacağına inanan Horasanlı vatandaşlar 2002 yılından beri AK Parti'den başka partiye oy vermemiş fakat Abdulkadir Aydın'ın Daha müreffeh ve Daha yaşanılabilir bir Horasan inşa edeceği için 2014 yerel seçimlerinde tercihlerini Saadet Partisinden yana kullanarak yüzde 45 oy vererek Abdulkadir Aydın'ı Belediye başkanı seçmişlerdir.

Abdulkadir Aydın ve seçim çalışma ekibi gerek seçim öncesi gerekse seçimlerden sonra, bölgede söz sahibi olmak isteyen PKK'nın siyasi ayağı olan HDP ile dişe diş mücadele etmiş, Tabir-i cazise PKK'nın ve siyasi uzantısı olan HDP'nin Horasan'da hayallerini suya düşürmüş, söz hakkına sahibi olma hayallerini yıkmış ve adeta ümüklerini kesmiştir.

Abdulkadir Aydın başta olmak üzere tüm aile bireylerinin Devletimize, Bayrağımıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan gönülden bağlılıklarını siyasi arena da herkes yakından bilmektedir.

Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye olan bağlılığından ötürü Abdulkadir Aydın geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlığını sürdürürken Saadet Partisi'nden AK Parti'ye geçmiştir. 2019 yılı yerel seçimlerinde de AK Parti'den Horasan Belediye Başkan Adayı gösterilmiş ve Bölge'de söz sahibi olma hayalleri olan PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'yi ezici bir oy farkıyla ayaklar altına almıştır.

Demem o ki; Abdulkadir Aydın, Horasan'da bir Belediye Başkanından öte Akil insandır.

Küskünleri barıştıran, Kırgınları birleştiren, doğan'a beşik, ölene tabuttur Abdulkadir Aydın...

Abdulkadir Aydın Yolsuzluk yaptığı için değil....

Abdulkadir Aydın Evrakta sahtecilik yaptığı için değil...

Abdulkadir Aydın Zimmetine Para geçirdiği İçin değil....

Abdulkadir Aydın Vatanına, Milletine, Bayrağına ve Devletine ihanet ettiği için değil...

Abdulkadir Aydın Belediye Başkanlığı öncesi yaptığı bir ticari faaliyetten ötürü ceza almıştır.

Ama bazı art niyetli Hükümet düşmanı yayın organları Abdulkadir Aydın'ın sanki Belediye Başkanlık görevinden ötürü cezalandırıldığını ön plana çıkaran başlıkları ile habere yer vermeleri Vatansever Abdulkadir Aydın'a haksızlık yapmışlardır düşüncesindeyim. 

Bu yüzden, PKK Sevicileri ve yandaşlarını sevindiren Abdulkadir Aydın'ın Tutuklanma Haberi beni derinden yaralamış ve üzmüştür...

Abdulkadir Aydın'ın tutuklanma haberlerini Ulusal basında pompalayan, sevinç naraları atarak duyuran Gazetelerin isimlerine, yayın politikalarına baktığımızda zaten benim ne anlatmak istediğim görülecektir. 

Terör seviciler, PKK Yandaşları, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhalifleri, Haber başlıklarınızda belirttiğiniz üzere "AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI" İbareniz sizin hangi zihniyetin ürünü olduğunuzu ele veriyor.

Belki hevesiniz kursağınızda kalacak ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim. Abdulkadir Aydın beyefendi'nin kararının henüz kesinleşmediği, savcılık tarafından yapılan itiraz Yargıtay tarafından yeniden incelenip karara bağlanacağı haberini almış bulunmaktayım. Önümüzdeki günlerde bozulma ihtimalinin de yüksek olduğunun altını çizeyim.

 


Anahtar Kelimeler: YAZIK YAZIK...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli