Yavuz Bedir, Akşar Gençlik Merkezi ve Kütüphane İnşaatında İncelemelerde bulundu

Akşar Gençlik Merkezi ve Kütüphane İnşaatına Bir Tuğla da Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir koydu.

Yavuz Bedir, Akşar Gençlik Merkezi ve Kütüphane İnşaatında İncelemelerde bulundu

 

Şenkaya İlçemize bağlı Akşar mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi ve Kütüphane projesinin inşaatı yükseliyor.

Önceki gün Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Akşar Mahallesindeki yapımı sürdürülen Gençlik Merkezi ve Kütüphanenin inşaat alanında incelemelerde bulunarak sorumlulardan bilgi aldı.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Akşar Mahallesine önemli bir eserin daha kazandırılacağını söyleyen Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir incelemeler sırasında Akşar'a kazandırdığımız Gençlik Merkezimiz ve Kütüphanemize Bir Tuğla da biz koyalım diyerek, kollarını sıvadı ve çalışma ekibiyle birlikte bir süre tuğla taşıyarak duvar ördü.

Proje tamamlandığında öğrenciler son derece modern imkanlara sahip merkezde bir taraftan diledikleri gibi ders çalışabilecek diğer taraftan da merkez içerisinde yer alacak atölyelerde çeşitli konularda eğitim imkanı bulmuş olacak diye konuşan Başkan Yavuz Bedir, Merkezin tamamlanmasıyla birlikte Kıymetli Akşarlı gençlerimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceği, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyetler yapabileceği geniş kapsamlı bir yere kavuşacaktır. Merkezimiz, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması, kaliteli vakit geçirmesi adına da büyük fırsat ve imkanlar sunacaktır. Takdir edersiniz ki, Başta ilçemiz olmak üzere, Erzurum'a çok önemli yatırımlar kazandırılmaktadır. AK Parti ve yerel yönetimler olarak gençleri önemsiyoruz. Gençlik siyaseti AK Parti ile birlikte yenilendi. AK Parti ile siyasetin yönünün ve tarzının değişmesi beraberinde gençlik siyasetinin de kendi içinde değişmesini getirdi. AK Parti çatısı altında gençlere üst düzeyde değer verilerek gençliğin kolektif olarak siyasi kadrolara iradeleriyle katılımlarının önü açıldı. Değişen siyaset tarzı neticesinde özgüveni gelişmiş, karar alabilen ve aldığı kararları uygulayabilen bir gençlik teşekkül etti" 

Bu vesileyle, Gençlik Merkezimiz ve Kütüphanemizin ilçemize kazanımında büyük katkıları ve destekleri olanlara şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı