Yaşlılardan Mehmet Sekmen'e 7 Gün 24 Saat Dua

Yaşlılar, "Bizi burada bir araya getiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e minnettarız"

Yaşlılardan Mehmet Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat Parkı içerisinde geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen Yaşayan Değerler Koordinasyon Merkezi şehrimizde yaşayan yaşlıların sosyalleşmesi için özellikle salgının olumlu yönde seyretmesinden sonra yaşlılarımızın yüzünü güldürüyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Yaşayan Değerler Koordinasyon Merkezi ile yaşlı vatandaşların sosyalleşmesi için her gün yeni bir etkinlik yapıyor. Yaşayan Değerler Koordinasyon Merkezinde etkinlikler ile çeşitli aktiviteler yapılırken, sosyal hayatın içinde de farklı organizasyonlar düzenleniyor. Koordinasyon Merkezinde spor, yürüyüş, egzersizler yapan yaşlılar Koordinasyon binasının etrafını rengarenk çiçeklerle süslüyor, dikimini yaptıkları çiçeklerle bina çevresini güzelleştiriyorlar

Özellikle pandemi sürecinin olumlu yönde seyretmesiyle birlikte, evlerinde sıkılan ve sosyal hayattan uzak kalan yaşlılarımızın huzur bulacağı etkinliklere imza atan Yaşayan Değerler Koordinasyon Merkezi, yaşlılarımızın sosyal hayattan kopmamaları, hayatın her noktasında olabilmeleri için spor alanında, sosyal, kültürel alanda yaşlılarımızın bir arada mutlu olmaları için içerisinde bulunduğumuz yaz ayları boyunca etkinlik ve aktivitelerle yaşlılarımızın toplum içinde yer alıp sosyalleşmesi için büyük olanaklar sağlıyor. 

"MEHMET SEKMEN'E TEŞEKKÜRLER”

Yaşayan Değerlerimiz Koordinasyon Merkezinde düzenlenen etkinliklere katılan yaşlılarımızla yaptığımız söyleşi de yaşlılarımız Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e Dualar ederek Teşekkür mesajları gönderdiler.

Yaşlılarımız; “Bu tür etkinlikler bize çok iyi geliyor. Monotonluktan çıkarak, kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bize kendimizi kıymetli hissettiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz. diyerek sözlerine şöyle evam ettiler. “Evlerimizde yalnız başımıza oturmak yerine burada hep birlikte sohbet etme, eğlenme ve öğrenme fırsatı buluyoruz. Bizi burada bir araya getiren Mehmet Sekmen'e minnettarız. deiler. 


Anahtar Kelimeler: Yaşlılardan Mehmet Sekmen'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı