Ve Termalspor finalde?

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı süper lig yolunda son viraja girdi. Yarı final play off maçlarını geçen Termalspor, adını finale yazdırdı.

Ve Termalspor finalde?

 

 

Erzurum´un hentboldaki gururu Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Süper Lig yolunda dev bir adım daha atarak adını finale yazdırdı. Ligde normal sezonu lider tamamlayan Termalspor, play off müsabakalarının ilk ayağı olan yarı final maçlarından da alnının akıyla çıkarak final oynamaya hak kazandı. Termalspor ile birlikte Selçuklu Belediyespor, Beykoz Belediyespor ve Yozgat Bozokspor 21-23 Nisan tarihlerinde Ankara´da süper lig için mücadele edecekler. Dört takımın mücadele edeceği final maçları sonunda iki takım önümüzdeki sezon Hentbol Süper Ligi´nde mücadele etmeye hak kazanacak.
Termalspor play off yarı final müsabakalarının ilk maçında Anadolu Üniversitesi´ni 36-32 mağlup etti. İkinci maçında Bahçeşehir Okulları´nı 40-33´lük skorla geçen Termalspor, final oynamayı garantileyerek üçüncü maçına çıktı. Termalspor yedek oyuncuları ağırlıklı çıktığı üçüncü maçında Selçuklu Belediyespor´a 37-35 mağlup olmasına rağmen adını finale yazdırdı.

ERZURUMLUOĞLU: TERMALSPOR´UN YERİ SÜPER LİG
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, süper lig yolunda önemli bir virajı daha döndüklerini ifade ederek, ?Artık süper lig için önümüzde sadece üç maç kaldı. 21-23 Nisan tarihlerinde oynayacağımız birbirinden zorlu üç müsabaka sonucunda inşallah ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Sezon başından beri yakaladığımız birlik ve beraberliğimizi inşallah süper lige çıkarak taçlandıracağız. Termalspor, taraftarı, yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularıyla süper ligi hak ediyor. İnşallah final müsabakaları sonucunda çok arzuladığımız süper lig hedefine ulaşacağız.? dedi.

GÜLAKAR: SÜPER LİG HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, güçlü bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, Süper Lig hedefine ulaşacaklarına yürekten inandıklarını kaydetti. Termalspor´un normal sezonu büyük bir başarı örneği sergileyerek lider tamamladığını, ardından yarı final müsabakalarından da istediğini alarak finale yükseldiğini kaydeden Gülakar, ?Artık önümüzde sadece üç maç kaldı ve biz çok arzuladığımız süper lig hedefine ulaşacağız. Takım olarak, oyuncularımız, teknik heyetimiz ve taraftarımızla bunu fazlasıyla hak ediyoruz. İnşallah Erzurum´u ve Aziziye´yi önümüzdeki sezon süper ligde temsil edeceğiz.? diye konuştu.
Başkan Gülakar, Ankara´da yaşayan tüm Erzurumluları 21-23 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu´nda oynanacak olan final müsabakalarına davet etti.


Anahtar Kelimeler: Termalspor finalde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli