VATANDAŞLAR ERZURUM'DAKİ TAKSİCİLERE İSYAN ETTİ

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Taksici Esnafına Derhal Müdahale Etmeli

VATANDAŞLAR ERZURUM

 

Erzurum'da özellikle Memur kesiminin isyan ettiği Taksici esnafı vatandaşları canından bezdirdi.

Şehrimiz'de görev yapan Doktor, Hemşire, Öğretmen ve benzeri meslek dallarında görev yapan memurlar, taksici esnafının Taksicilik değil. Servisçilik yaptığını savundular.

Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine, Sabah erken saatlerde Erzurum'da Taksi duraklarında araç bulamadıklarını ifade eden vatandaşlar, taksici esnafının sabah saatlerinde duraklarında olması gerekliyken onların adeta durak durak dolaşıp serviscilik yaptığını söylediler. Bir öğretmen vatandaşımız, Sabah erken okula gitmemiz gereken saat de taksi çağırdığımızda taksici esnafın bizi direk okulumuza götürmek yerine mahalle mahalle dolaştırıp başka müşteriler de aldığını söyledi. Yine bir başka hemşire vatandaşımız sözellikle şu pandemi dönemlerinde işe gidiş saatimizde çağırdığımız taksici esnafı işyerimize gidene kadar şehir içerisinden çeşitli meslek dallarında görev yapan vatandaşları da toplayarak bizleri adeta kucak kucağa taşımacılık yapıyor, duruma itiraz ettiğimiz takdirde ise isterseniz inebilirsiniz diyerek tersliyor. iş yerimize gitmek mecburiyetinde olduğumuz için paramızla rezil oluyoruz dedi.

"KARAKAYA BU DURUMA DERHAL MÜDAHALE ETMELİDİR"

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya'nın bu duruma derhal etmesi gerektiğini savunan vatandaşlarımız, öellikle şu pandemi döneminde taksici esnafının tıka basa serviscilik yapmasıvirüse meydan okumaktır dediler. Taksi, kişiye ya da aileye ya da bir birlerini tanıyan insanların birlikte gidecekleri güzergahı belirleyip aynı anda binip inecekleri bir toplu taşıma aracıdır diye konuşan vatandaşlarımız, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropol şehirlerde sürekli haberlere konu olan taksici esnafına güvensizlik şehrimiz Erzurum'da daha vahim bir durumdadır. Tanımadığımız, bilmediğimiz insanlarla sabahın erken saatlerinde mahalle mahalle dolaşıp işyerlerimize gitmek mecburiyetinde bırakılıyoruz. Kimin hırlı kimin hırsız olduğunu bilmeden aynı araç içerisinde kucak kucağa dolduruluyoruz. Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya'nın bu duruma derhal müdahale etmemesi halinde yarınlarda yaşanacak her türlü olaylarda Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya'nın sorumlu olduğunun altını çizdiler. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı