ÜLKEMİZİN SON YILLARDAKİ EN BAŞARILI VALİSİ OLARAK TANINAN GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL'ÜN KARDEŞİ HUKUKÇU VE ÇİFTÇİ RIDVAN GÜL AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti'den önceki gün Erzurum Milletvekilliği İçin İl Başkanlığında başvuru yapan Avukat Rıdvan Gül, hukukçu kimliğinin yanı sıra Horasan'da toprağı işleyen çiftçi kimliği ile de tanınıyor.

ÜLKEMİZİN SON YILLARDAKİ  EN BAŞARILI VALİSİ OLARAK TANINAN GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL

 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığına aday adaylığı müracaatının ardından Gazetemizi ziyaret eden Av. Rıdvan Gül, memleketine olan sevdasından ve bu sevdanın daha etkin hizmete dönüşmesini sağlayacak milletvekilliği sürecinden bahsetti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gül, hukuk alanında Ankara'da görev yapmasına rağmen memleket sevdasının hiçbir zaman eksilmediğini söyledi.

Av. Rıdvan Gül, memleketi Horasan'dan hiçbir zaman kopmadığının da altını çizerek, ata dede mirası olan topraklarımızı bugüne kadar hiç terk etmedik. Her ne kadar da Avukatlık mesleğimi Ankara'da devam ettirsem de, her yıl düzenli olarak Horasan'da bulunan tarım arazilerimizi ve Hayvancılık alanındaki hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz dedi.  

Her yıl düzenli olarak Tarlalarını ekip biçtiği için yılın büyük bölümünde Horasan'da bulunduğunu hatırlatan AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Çiftçi-Hukukçu Rıdvan Gül; “Ankara'da bir hukukçu olmama rağmen memleketim Horasan'da çiftçilik yapıyorum. Benim asıl mesleğim çiftçiliktir diyorum. Memleketinden hiçbir zaman kopmamış biri olarak doğduğum topraklara hizmet etme adına, öncelikle toprağını ekip, biçen bir çiftçiyim. Toprağın kokusunda bereketi bulmuş bir Horasanlı olarak tüm Erzurum'a hizmet etmekten her zaman mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Çiftçi-hukukçu kimlikle Erzurum'un tamamına hizmet eden bir milletvekili olma adına kutlu bir yolculuğa çıktığını kaydeden Avukat Rıdvan Gül, sürecin Erzurum ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan Türkiye'nin son yıllarda yetiştirmiş olduğu önemli bürokratlardan olan Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül'ün de kardeşi olan Avukat Rıdvan Gül, Ankara'da da Hukukçu kimliğiyle çok başarılı bir Avukat olarak tanınıyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı