TORTUM'DA ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU MERAKLA BEKLENEN YILDIRIM ASLAN HALKIN SESİNE KULAK VERDİ

YILDIRIM ASLAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN TORTUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLDU

TORTUM

 

Erzurum'da Uzun yıllardır Ülkücü Camianın içerisinde bulunan ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev alan ve halen Yakutiye Belediyesi mevcut Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyesi olan Yıldırım Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tortum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Özellikle seçim sathı mailine girdiğimiz şu günlerde Tortum'da yaşayan vatandaşlar tarafından Aday Adayı olması merakla beklenilen Yıldırım Aslan, İlçede her kesim tarafından tanınan ve sevilen bir siyasetçi olarak öne çıkıyor.

Yıldırım Aslan, Tortum'da kendisinin Aday Adayı olması için merakla bekleyen Tortumlu hemşerilerine Aday Adaylık başvurusu yaptığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Yıldırım Aslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru Tortum'da sevinçle karşılandı.

Yıldırım Aslan Yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

"Nasip olur aday gösterilirsek Tortum'a güzel hizmetler yapacağım" diyerek sözlerine başlayan Yıldırım Aslan, "Biz dünya saltanatına değil, milletimizin sevdasına talibiz. Çünkü biz, "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" diyen fedakar ve vicdan sahibi insanlarız, aynı şekilde ilkeli ve tutarlı Türkiye sevdalılarıyız.

Bir belediye başkanı, yöresinin en mağdur insanını mutlu ve huzurlu insan yapasıya kadar rahat uyku bile uyuyamaz." sözlerini yüreğimize nakşederek, bu duyguyu bir ömür boyu başucu nasihatı olarak muhafaza edeceğim.

Milliyetçi Hareket Partisi Tortum İlçe Başkanımız Sayın İlhan Uzun, Erzurum İl Başkanımız Sayın Adem Yurdagül beyefendi ve akabinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın beyefendi ile yaptığımız istişareler sonucunda;

Saygıdeğer Genel Başkanımız, büyüğümüz ve bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyi ziyaret edip, müsaadelerini alarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tortum ilçe Belediyesi Başkan Aday Adaylığına başvuruda bulundum.

Liderimizin hayır dualarını ve talimatlarını aldım. Ömrü bereketli olsun...

Tortum ilçemizi hak ettiği yerde görmek arzusuyla, Aday Adaylığımın ilçemize ve Partimize hayırlar getirmesini Yüce Allah' tan niyaz eder. Tüm Tortumlu hemşehrilerimizin desteklerini bekler, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Allah yar ve yardımcımız olsun.  YILDIRIM ASLAN

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı