TEŞEKKÜRLER MNG ALIŞVERİŞ MERKEZİ

MNG Holding’in patronu Mehmet Nazif Günal, 17 milyon lira bağışladı.

TEŞEKKÜRLER MNG ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Erzurum'daki en Büyük Alışveriş Merkezimiz olan MNG Alışveriş Merkezi'nin kurucusu ve sahibi olan MNG Holding’in patronu Mehmet Nazif Günal, İstanbul Valiliği’ne ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasına toplam 17 milyon lira bağışladı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Mehmet Nazif Günal’ın hasta yatağından yaptığı bu destek her kesim tarafından büyük alkış aldı. MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer de, Erzurum’daki AVM’de bulunan işletmelerden kira almayacaklarını açıklamıştı.

Bugüne kadar yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren MNG Holding’in patronu Mehmet Nazif Günal, Koronavirüs nedeniyle başlatılan yardım kampanyalarına sessiz kalmadı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede karantina altında bulunan MNG Holding’in patronu Mehmet Nazif Günal, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ile telefonla görüşerek hastalığı hakkında bilgi verdi. “Ertuğrul hastanedeyim. Akciğer filmlerimi çektiler. Kendimi iyi hissediyorum ama maalesef korona pozitif çıktı.” diyerek içinde bulunduğu durumu açıklayan Mehmet Nazif Günal, daha sonra şunları söyledi:

17 MİLYON YARDIM
“Mapa İnş. Tic. A.Ş. olarak İstanbul Valimizin talebi olan her hafta 50 bin koli 7 milyon TL. yardım kampanyasına katıldım. Bedelini bize ayrılan 4. hafta öncesinde yatıracağım. İçinde bulunduğumuz hafta ise bu kampanyanın ilk haftası. Daha sonra Cumhurbaşkanımız 7 maaşını yatırarak ayrı bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya da Mapa olarak 10 milyon TL yatırdık. Her iki kampanyanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

TEŞEKKÜRLER MNG ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Hafta içerisinde de MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer bir açıklama yaparak Erzurum’daki AVM’de bulunan işletmelerden kira almayacaklarını açıklamıştı. MNG Holding’in yaptığı bu destekler ve Mehmet Nazif Günal’ın Türkiye vefası her kesim tarafından büyük alkış topladı.


Anahtar Kelimeler: TEŞEKKÜRLER ALIŞVERİŞ MERKEZİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı