"Terörist sadece silahlı olmaz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzincan`da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın açıklamalarından satır başları;

- Hepinizin kandilini kutluyorum.

- Bunların kıblesi falan yok pusulayı da kaybetmişler. Kabe ve Taksim`i bir tutuyorlar. Bunlar iyi tanımamız gerekiyor örnek aldıkları izinden gittikleri CHP ne diyordu Kabe Arabın olsun bize Çankaya yeter diyordu.

-Şimdi çıkmış ana muhalefet imam hatip`lerin kapatmanın derdine düşüyoruz. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. O günler geride kaldı.

- Benim çocuklarım İmam-Hatip mezunu, ben de İmam-Hatip mezunuyum.

- 99`da kaçıp gitti. Nereye? Pensilvanya`ya. Biz de tabi samimiyiz dedik ki `gel bak sen ağlıyorsun, burada da ağlayanlar var. Buradakileri de fazla ağlatma, gel`. Gelemedi. Dedi ki `sizleri daha da zorda bırakmam`. `Gel ya gel, madem suçun yok, gel, niye gelmiyorsun? Gelemedi. Niye? Çünkü sinsi planlar, çalışıyordu. Şimdi her şey meydana çıkıyor."

- İmam Hatip ve meslek liselerinin önündeki kat sayı engelini kaldırdık. Şimdi sıra sizde sizlerden başarı bekliyoruz. Yeni Türkiye`yi sizler inşa edeceksiniz.

-Bu milletin camisi ile uğraşıp da iflah olan kimse yok.

- Bölücü terör örgütle paralel örgüt bir oldular seçim sonucunu değersiz hale getirmenin peşindeler.

- 12 yıl boyunca her zaman birince parti olmazsam bırakırım dedim. Onların hiç biri bunu söyleyemedi. Bunlar işi gücü bırakıp millete ihanet eden bir örgütün mensuplarını savunuyorlar.

- Terörist sadece silahlı olmaz. Türkiye nice cübbeli teröristler gördü bunu da bilesiniz.

- Biz Pensilvanya ve Kandil`i bir araya getirenin ne olduğunu biliyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyorum Türkiye`nin 2023 hedeflerine ulaşmasını engelleyemeyeceksiniz.

- Başkanlık sisteminin önünü bu millet kendi açtı. Ben milletimin bana verdiği vazifeyi yerine getiriyorum. Muhalafet kimin taşeronluğunu yapıyor bilmiyorum ama ben milletimin hizmetkarıyım. Muhalfet partileri bir olmuşlar Türkiye`nin kazanımlarına saldırıyorlar.

- Türkiye`nin 400 milyar dolar borcu var diyorlar. Bunlar hesap yapmayı da bilmiyorlar. Muhalefetin seçim beyannameleri birbirinin kopyası.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false