TEKİN DURSUN'U TERLETECEK SORU! KEDFE'NİN BİNASININ MÜLKİYETİ KİME AİT?

Tekin Dursun'dan KEDFE binasının mülkiyetinin kime ait olduğunu en kısa zamanda kamuoyu huzurunda paylaşarak dillendirilen bu tür iddialara cevap vermesini bekliyoruz.

TEKİN DURSUN

 

2019 Yılında Kocaeli Körfez Kirazlıyalı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde açılışı yapılan Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun 4 katlı binasının tapusunun kimin üzerine olduğu merak konusu oldu.                         

Önceki gün Gazetemize ulaşan ve kendisinin Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunun kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yaptığını söyleyen bir hemşerimiz KEDFE Başkanı Tekin Dursun’u hemşerilerine karşı sorumluluğu elzem olan bir konuyu bir an evvel açıklığa kavuşturmasını istedi.

2019 yılında Körfez Kirazlı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde açılışını görkemli bir törenle yapmış olduğumuz Federasyon binamızın mülkiyeti, Federasyon Başkanımız Sayın Tekin Dursun beyefendi tarafından kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonuna ait olduğu söylenmişti. Ama aradan geçen zaman zarfında Kocaeli’nde yaşayan hemşerilerimiz tarafından son zamanlarda sıkça dilden dile dolaşan Bu Binanın Tapusunun KEDFE’ye ait olmadığı iddiaları biz Kocaeli’nde yaşayan Erzurumluları haliyle üzmektedir. Bu yüzden Başkanımız Sayın Tekin Dursun’un  bu binanın mülkiyetinin Tapu kayıtlarında KEDFE’ye mi? yoksa kimin üzerine olduğunu kamuoyu huzurunda açıklamaya davet ediyorum dedi.

Bu davetin üzerine Kocaeli’nde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizden bir kaçıyla yaptığımız görüşmelerimizde, 2019 yılında KEDFE hizmet binasının açılışından sonra defalarca Başkan Tekin Dursun’a bu binanın mülkiyet tapusunun nerede ve kimin üzerine olduğunu sorduğumuzda Tekin Dursun’un sürekli kaçamak cevaplar verdiğini ve tüm ısrarlara rağmen hiç kimseyle bilgi paylaşmadığı da öğrenildi.

Kocaeli’nde yaşayan hemşerilerimiz konu ile ilgili, Başkan Tekin Dursun’un önümüzdeki yerel seçimlerde Kocaeli’nin Dilovası İlçesinde Belediye Başkanlığı için hazırlandığını bu yüzden Kocaeli ve bölgesinde yaşayan Erzurumlu nüfusunun yoğunlukta olması dolayısıyla Kocaeli ili sınırları içerisindeki Erzurum Derneklerinin bağlı olduğu Federasyonun başkanlık görevini yapan bir kişi sıfatıyla şansının yüksek olacağına inandığı gerekçesiyle KEDFE Binasının mülkiyetini kendi üzerinde tutarak tabir-i caizse Demokles’in kılıcı gibi kullanarak koltuğunu yerel seçimlere kadar koruma gayreti içerisinde olduğu iddia edildi.

Bütün bu iddialar ışığında Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Tekin Dursun’un hemşerilerine karşı bugüne kadar göstermiş olduğu hassasiyeti bir kez daha göstermesini arzu ediyor ve bugüne kadar ki, özverili çalışmaları neticesinde şahsına ve yönetimine teşekkür ediyor KEDFE binasının mülkiyetinin kime ait olduğunu en kısa zamanda kamuoyu huzurunda paylaşarak dillendirilen bu tür iddialara cevap vermesini bekliyoruz.

Bir de haberimize dipnot düşelim: Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu başkanı ve yetkilileri “Bayram Değil. Seyran Değil. Bu Soruyu Şimdi Neden Sordunuz?” diyerek bize sosyal medya hesapları üzerinden bir kınama yayınlayabilirler. Kendilerine bir öneri; Önce Bu Sorunun Cevabını yayınlayın. Sonra bu soruyu Neden sorduk diye istediğiniz kadar kınaya bilirsiniz…

Vereceğiniz cevabın noktasına ve virgülüne dokunmadan gazetemizde yayınlayacağımızı da taahhüt ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli