TARİH, BİR PLANI OLAN İNSANLAR VE MİLLETLER TARAFINDAN YAZILIR!...

SEDAT PEKER´İN KALEMİNDEN

TARİH, BİR PLANI OLAN İNSANLAR VE MİLLETLER TARAFINDAN  YAZILIR!...

 

Kıymetli Dostlarım,

Son günlerde ülkemizde yaşanan bazı olayları gençliğimin ilk yıllarında yaşanan hadiseler ile kıyaslayarak sizlerle paylaşmak isterim. Gençliğimizin ilk yıllarında hem ağzı laf yapan hem de haddinden fazla cesur bazı arkadaşlarımız vardı. Bu özellikleri sebebiylede gençlik grupları arasında isimleri dönem dönem ön plana çıkardı.
Bu arkadaşlarla ilgili geleceğe dair kehanetlerde bulunulduğunda benim fikrim merak edilirdi.Diğer arkadaşlarımız ise bu kişilerle ilgili abartılı başarı tahminleri yaparlardı. Ben ise genelde onları kıskandığım düşünüleceği için yorum yapmak istemezdim. Dolayısıyla da sessiz kalırdım. Ancak yakın arkadaşlarımla konuştuğumda bu arkadaşlarımızın geleceğe dair bir planları olamadığı için başarılı olma şansları yok derdim.Ne yazık ki zaman beni haklı çıkardı. O arkadaşlarımızın birçoğu öldü,birçoğu ise ayağa düştü.

Kıymetli Dostlarım, birkaç gündür bazı kişilerin yönlendirmesi ile samimi duyguları olan birçok arkadaşımız sokaklara dökülerek tepkilerini ortaya koymaya çalışmaktalar. Ancak benim öngörülerime göre yapılanlar bir plan dahilinde olmadığı için sadece pkk´nın ekmeğine yağ sürmektedir.

Hiçbir suçu olmayan mevsimlik tarım işçilerini döverseniz,Güneydoğu´ya ait plakalı araçların içindeki insanları tartaklarsanız ve de bunlar gibi hatalar zincirini çoğaltırsanız, sadece ve sadece o insanların da pkk´ya yönlenmesini ve hdp´ye oy vermesini sağlarsınız (İnanın yaptıklarınız başkada hiç bir işe yaramaz.).

Bilgisayarın başına oturup internette bütün Kürtler´in anasına avradına söverseniz, onların hepsinin kalleş, hain olduğunu yazarsanız, en az bizler kadar vatanına bağlı olan birçok Kürt vatandaşımızı da pkk´ya doğru itmiş olursunuz. Yaptığınız bu hatalarla VATANSEVER Kürt vatandaşlarımızda bunu başaramasanız bile onlarında kafasında en azından bir soru işareti oluşturursunuz. Bunlar bizim için böyle düşünüyorsa biz halen daha neden bir olmaktan, beraber olmaktan bahsedelim diyeceklerdir.

Her zaman söylediğim gibi davası olan insanların bir planı olmalı, meşr-u müdafaa şartları oluştuğunda ülkeni korumak için adam mı öldürmek istiyorsun? Aptalca gidip bir kişiyi öldürmeye çalışırken kendini öldürteceğine, bir planın olsun yüzlerce kişiyi öldürebil ya da benim yeteneğim para kazanmak, ben ülkeme ve davama bu şekilde hizmet edeceğim, diyorsan yine bir planın olsun.Meyhanelerde, kerhanelerde, kumarhanelerde gezme planına sadık kalarak dünyanın en başarılı iş adamlarından biri olmaya çalış.

Sokaklara çıkıp tepkimizi tabi ki göstereceğiz. Meşr-u müdafaa şartları oluştuğunda suçlulara tabi ki bedel ödetme gayretinde olacağız (Ancak aptalca eylemler yaparak normal Kürt vatandaşlarımızı pkk´nın yanına itmeyeceğiz.).

Şunu asla unutmayın; ?Tarih; akıllı ve bir planı olan insanlar ve milletler tarafından yazılır.? Benim yazdıklarımı beğenmeyen bana karşı düşman olduğunu söyleyen ancak kendini VATANSEVER olarak tanımlayan arkadaşlara da aynı sözü tekrar etmek isterim (Bana karşı da bir planınız olsun.).

Bir gün benim yazdıklarımın doğruluğunu anlayacaksınız.Ancak o zaman gelene kadar bile, yani bana düşman olduğunuz zaman diliminde yine bir planınız olsun. Biraz önce söylediğimi tekrar etmek isterim; ?Tarih iyi bir plan kurarak daha sonrasında ise planına sadık kalarak başarıya ulaşmış insanlar ve milletler tarafından yazılır.?

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu