Sunar: 15 Temmuz, kahramanlık destanıdır

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “15 Temmuz, ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ inancının bir kez daha hayat bulduğu, yazarının milli irade olduğu kahramanlık destanıdır

Sunar: 15 Temmuz, kahramanlık destanıdır

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “15 Temmuz, ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ inancının bir kez daha hayat bulduğu, yazarının milli irade olduğu kahramanlık destanıdır.” dedi
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Sunar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmetle anarak, 15 Temmuz’daki tarihi duruş ve kararlılığın, Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi. Sunar, “Nabzı vatan için atan, asil milletimizin her bir ferdi, o gece; ömrünü, ülkesine ve milletine adayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ‘Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için’ demiş, vatanın birliğine ve bütünlüğüne kasteden FETÖ’cü hainleri, haki yeksan etmiştir. Tankların önüne yatıp, kurşunlara kafa tutanlar, 15 Temmuz’da tarihte benzeri olmayan, dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destana imza atmıştır. Minnet ve şükran duygularımızı paylaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.
Milli iradenin dün de bugün de tek yürek olduğunu belirten Sunar, “Ülkemizin çağlar üstü yürüyüşünün önüne, dahili ve harici hiçbir yapı, hiçbir güç geçemeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemiz, aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyüşünü sürdürmektedir.” vurgusunda bulundu.
Şehitlere rahmet, gazilere şükran duygularını paylaşan sunar, “15 Temmuz’da Milletimizin varlığı, vatanımızın bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kurşunların üzerine yürüyen Ömer Halisdemir’in şahsında bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yolunda giden yüce milletimize minnettarlığımızı kaydediyoruz.” Dedi.


Anahtar Kelimeler: Sunar: Temmuz kahramanlık destanıdır

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı