Skandal! Almanya tsınır dışı etmeye hazırlanıyor

Almanya´nın gurbetçileri sınır dışı etmek için yaptığı plan ortaya çıktı. İddiaya göre 16 Nisan sonrası gurbetçileri Türkiye´ye gönderecekler.

Skandal! Almanya tsınır dışı etmeye hazırlanıyor

 

 

Almanya´nın iç istihbarat kurumu Federal Anayasayı Koruma Teşkilatı (BfV), Türkiye´deki 16 Nisan referandumuna ilişkin bir rapor hazırladı. Raporda PKK ve ?aşırı sağcı grupların´ Almanya´da saflarını oluşturduğu iddiasına yer verildi ve açık açık ?çatışma´ uyarısı yapıldı.

Terör örgütü sempatizanlarıyla milliyetçi Türkler arasında yaşandığıı ileri sürülen gerilim, aslında Alman devletinin gurbetçileri sınırdışı etme planında ilk adım niteliği taşıyor. Söz konusu istihbarat raporuna ilişkin haberler, Almanya´da yaşayan Türk vatandaşlarını oldukça rahatsız etti. Gurbetçiler bu bilgiyi, ?yakında devreye sokulacak kirli tezgah için zihin alıştırması´ olarak görüyor.

DERİN TEZGAHIN TETİKÇİSİ

?NSU´ olarak bilinen Nazi cinayetleriyle Türk vatandaşlarını evlerini kundaklayarak öldüren devlet destekli karanlık odakların yeni planı, sonu kitleler halinde sınırdışı edilmeyle bitecek bir sürecin fitilini ateşleyecek. Diyanet´in görevlendirdiği imamları ?casus´ diye suçlayan ve tüm camileri FETÖ´ye teslim etmeye hazırlanan Alman devleti, kucağını açtığı terör örgütü PKK´yı ?derin tezgah´ın tetikçiliğiyle görevlendirdi. Plana göre gurbetçiler, 16 Nisan´a yaklaştıkça artacak ve sonrasında da devam edecek bir dizi saldırının muhatabı olacak. Günbegün PKK´lıların saldırısına uğrayan vatandaşlar, teröristlere karşı kendilerini savunduğu takdirde Alman makamlarınca anında yaftalanacak.

YAYGARA KONUSU HAZIR

PKK´nın saldırılarına gurbetçilerin direnmesi sonrası Alman istihbaratının hazırladığı yaygaralardan bazıları şöyle: ?Almanya´daki Erdoğan yanlıları şiddete meyilli. Sokaktaki kavgayı da onlar çıkarıyor. Ülkenin huzurunu bozuyorlar. Gergin ortamın tek nedeni, referandum sürecindeki ?evet´çiler.? Bu şayiayı yaymaya hazırlanan Alman devleti, ilk etapta PKK´lıların saldırılarına uğrayan gurbetçilerin ?sandıktan ürkmesini´ hedefliyor. ?Evet´ oyu kullanacak kişileri sandıktan uzak tutmayı amaçlayan bu planın referandum sonrasındaki safhası ise çok daha ilginç. Fitili ateşlenen provokasyonu ?Türk-Kürt´ kavgası olarak sunacak Almanlar, PKK´yı, ülkelerindeki Kürtlerin tek temsilcisi olarak gösterecek. Sonrasında, ?şiddetin asıl nedeni´ olarak gördüğü Türkleri kitleler halinde sınırdışı etmeyi tasarlayan Almanya, ?Türk-Kürt çatışması´ gibi sunduğu olayların Türkiye´de de meydana gelmesi için terör örgütünü fonlamaya hız verecek. FETÖ ve PKK işbirliğinde Türkiye´ye kaos ihraç etmeyi hedefleyen Almanya´da gurbetçilerin bu oyuna gelmemeleri, her türlü tahrikten uzak kalmaları isteniyor.

Rapordaki teröristbaşı

Alman iç istihbarat kurumu BfV´nin, ?Aşırı sağcı Türk gruplar ve PKK taraftarları, referandum öncesi pozisyon alıyor? başlıklı raporunda Kandil´deki PKK elebaşılarından Murat Karayılan´ın mesajına yer verildi. Karayılan´ın, ?faşizmin yasallaşmasını engellemek için herkesi göreve çağırdığı´ hatırlatılan raporda Almanlar, PKK´lıları ?Kürt gruplar´ olarak niteledi. PKK mobilizasyonundaki artışa dikkat çeken Almanlar, çatışma riskinin yükseldiğini kaydetti.

YENİŞAFAK


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı