SEZERLER İNŞAAT'TAN KADİR GECESİ MESAJI

ERZURUM SEZERLER İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI KENAN SEZER KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

SEZERLER İNŞAAT

 

Erzurum'da İnşaat sektörünün güçlü ve köklü kuruluşu Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Sezer, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Sezerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Sezer yayınladığı mesajında; “Manevi iklim ve rahmetin yoğun olduğu Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece, kâinatın ve varoluşun özeti olan Kur’an’ın indirildiği gecedir.

Sezerler İnşaat olarak, Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini, salgın sürecinin en kısa sürede sona ererek ülkemizin bu zorlu zamanları başarıyla atlatmasını temenni ediyoruz.

İnsanların maddi ve manevi yardımlarına koşarak sıkıntılarına, acılarına ortak olunması gereken şu günlerde birlik ve beraberliğimizin de önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. İhtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak sıkıntılarını paylaşmaya, acılarına ortak olmaya çalışmalıyız.

İnsanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşedilen Kadir Gecesi aynı zamanda, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde geçmişimizi değerlendirerek sorgulama, günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe edip her türlü hırs, kişisel çekişme ve kaygılarımızdan uzak durarak af ve bağışlanma dileme zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Erzurumlu hemşehrilerimizin olmak üzere Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, salgın sürecinin sona ermesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını diliyoruz.”

 


Anahtar Kelimeler: SEZERLER İNŞAAT' KADİR GECESİ MESAJI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli