Seyhun Saydın, Yetki sizden, hizmet bizden

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, Her mahalleye gideceğiz. Sorunları ve yapacağımız takvimi açıklayacağız. Her mahalleye eşit hizmet için çalışacağız" dedi.

Seyhun Saydın, Yetki sizden, hizmet bizden

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, adaylığı açıklandığı ilk günden bu güne kadar Çat İlçemize bağlı tüm mahalleleri gezip vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Seçime kadar tüm mahalleleri gerekirse iki kez üç kez daha gezip vatandaşlarla hasbihal etmeyi planlayan Seyhun Saydın, Köseler, Değirmenli, Kızılhasan, Göbekören, Yaylasuyu, Zazalar, Kızılca, Yavi, Ağaköy ve diğer mahallelerde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşları dinledi.

 

 

Gittiği her mahalle de vatandaşlara seslenen Seyhun Saydın, "Ben odasında koltuğunda oturan bir başkan olmayacağım. Belediyedeki resmi prosedürler dışında mahalle mahalle gezeceğim, hemşehrilerimle buluşacağım. Nisan ayı sonuyla birlikte bugün gezip dolaştığım tüm mahallelerimizi yine ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımız seçim öncesi kapılarını çalan Başkan istemiyor. Bunun bilinciyle Çat Belediye Başkanlığına Aday oldum. Bugün mahalle ziyaretlerinde ne söz verdiysek birer birer hayata geçirmek için çalışacağız.  Vatandaşın bize gelmesini beklemeden, biz gideceğiz. Hem de ekip olarak. Gittiğimiz mahallede muhtarla, vatandaşlarla görüşüp sorunları tespit edeceğiz. Bunların yapılacağı takviye de açıklayacağız. Sonrasında ise iş bittiğinde yine gelip bu kez de yapılan işi kontrol edeceğiz" diye konuştu.

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, "En batıdan en doğuya, en kuzeyden en güneye kadar Çat İlçemizde adım atmadık mahalle, sokak bırakmayacağız. Uzak yakın fark etmeksizin, her zaman hemşehrilerimizle iç içe olacağız ve her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Bu sayede sorunları yerinde görüp müdahale edeceğiz.

İnşallah Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde Mehmet Sekmen Çat İlçemizde de Seyhun Saydın kardeşleriniz Çat'ı hak ettiği yere getirmek için çalışacak. Yetki sizden, hizmet bizden" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Seyhun Saydın Yetki sizden hizmet bizden

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı