SEYHUN SAYDIN: "Çat'lı Hemşerilerim Kararını Çoktan Bizden Yana Vermiş"

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, "Çatlı hemşerilerimiz kararını çoktan bizden yana vermiş" dedi

SEYHUN SAYDIN:

 

31 Mart yerel seçimlerinde artık son düzlüğe girilirken, Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın da, temposunu artırdı. 

Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana Çat'da girilmedik sokak, gitmedik mahalle bırakmayan Seyhun Saydın, hemşerilerinin sevgi seliyle karşılaşıyor.

 

 

Gündüz esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları, kamu ve iş dünyası ziyaretler yapıp, akşam da mahalle mitingleriyle projelerini anlatan Seyhun Saydın, yoğun tempoya rağmen sahadaki pozitif enerjisi, sıcak diyalogları, çözüm üreten hamleleriyle hemşehrilerinden geçer not aldı. 

 

 

Seçim çalışmalarını değerlendiren Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, "Seçim atmosferinde artık son bölüme girdik. Çat da sıkılmadık el, gidilmedik mahalle bırakmadık. Projelerimizi anlatıyoruz, vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz, anında çözüm önerileri sunuyoruz. Taleplere göre yeni projeler şekillendiriyoruz. Uyumlu belediyeciliğin önemini, Büyükşehir Belediyesi'nin bize katacaklarını, Merkezi hükümet desteğinin ilçemize nasıl sınıf atlatacağını anlatıyoruz. Hemşehrilerimiz de bizlere sıcak bir teveccüh gösteriyor. Yıllardır T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Çat İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın'da görev yapmamın bize verdiği tecrübe ile söyleyebilirim ki, Çat ilçemizin merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın öz evlatları gibi her birisinin kapısını dün çaldığım gibi bugünde her evin bir evladı gibi çalabiliyorum. Yıllarca sofralarına oturmuş, ekmeklerini yemiş sorunlarını ve çözümlerini her hanemizin bir evladı olarak yakinen bilmekteyim. Bu sayede her hemşerimin bir kardeşi, bir evladı olarak görüyorum ki, Çat'lı hemşerilerimiz kararını çoktan bizden yana vermiş. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

ÜST DÜZEY İSİMLER GELDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, seçim çalışmalarında her gün üst düzey bir partiliyi ağırlıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı kıymetli hemşerimiz ve büyüğümüz Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Eski İçişleri Bakanımız AK Parti Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altınok, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat ve AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu son bir hafta da Çat ilçemizi ziyaret etti.

 

 

HİZMET KOLAY ULAŞACAĞIZ

Çat'lı vatandaşlarla buluşan AK Parti ailesi, Seyhun Saydın'a olan güvenlerini paylaştı, ilçeyi ayağa kaldıracak projeleri anlattı. Üst düzey isimlerin ilçelerine gelmesinden memnuniyet duyan Çat'lı vatandaşlar da, sorunlarını anlattı, çözüm önerilerini dinledi. Başkan Adayı Seyhun Saydın, "İlçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi hükümet uyumunu günlerdir anlatıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Çat, üst düzey isimlerin uğrak yeri haline geldi. Bu da ilçemize hizmeti kolay getirmemizi sağlayacak" dedi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı