Seyfullah Kılıç'ın MHP’den Narman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Veteriner Hekim Seyfullah Kılıç'ın MHP’den Narman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Olması Narman'daki Siyasi Planları Alt Üst Etti

Seyfullah Kılıç

 

Narman Eski Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Veteriner Hekim Seyfullah Kılıç'ın MHP’den Narman Belediye Başkanlığı için aday adayı olması Narman'daki siyasi planları alt üst etti.

Geçtiğimiz gün MHP Genel Merkezi'nde Sayın Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Liderimizi ziyaret ederek hayır dualarını aldıktan sonra başvuru evraklarımızı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'a teslim ettiğini söyleyen Seyfullah Kılıç, Narman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olma kararını Bir Hüner Değil! Görev Aidiyeti ve İlçemize Vefa Duygusu Hissiyatı ile aldığının altını çizdi.

Seyfullah Kılıç, Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin elini öpüp, hayır duasını alıp, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde memleketim Narman'dan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurumu yaptım. Cenab-ı Allah bizleri davamızda muktedir ve muzaffer eylesin diyerek şunları konuştu. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüm mensupları, üyeleri, gönül verenleri ve tüm dava arkadaşlarım her zaman devleti ve milleti için elini değil gövdesini taşın altına koymuştur. Bize düşen bu inanç, azim, gayret ve kararlılıkla Güzel İlçemiz Narman'ı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine taşımak, İlçemize layığı ile hizmet ederek Narman İlçemizin hak ettiği yatırımların alınmasını sağlamaktır. Narman için Ferhat kadar sevdamız ve heyecanımız var. Dolayısıyla Aziz memleketimizin öncelikli sorunlarını çözüme kavuşturmak ve liyakat esaslı hizmet etmek için Bismillah deyip yola çıktık. Partimizin ve hareketimizin bir neferi olarak Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin bilge liderliği ve ferasetini rehber edinerek yolumuzdan ve inancımızdan bir milim dahi sapmadan kazananın Narman ve Milliyetçi Hareket Partisi olmasını sağlamak boynumuzun borcudur. Çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime candan şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.

Seyfullah Kılıç'ın MHP'den Narman Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı Narman da bu seçimlerdeki rekabetin daha da kızışacağının bir işareti olarak değerlendiriliyor.

SEYFULLAH KILIÇ KİMDİR?

1981 yılında Erzurum'un Narman İlçesi Kışla köyünde dünyaya geldi. 

İlkokulu Kışla köyünde, Ortaokulu Erzurum Sabancı Ortaokulunda, Liseyi Narman Lisesinde, Üniversite eğitimimi ise Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bitirdi.

Üniversite yıllarında iki dönem Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı olarak görev yaptı. 

2008 yılında Üniversiteden mezun olup kendi ilçesinde veteriner kliniği açtı.

2011-2015 yılları arasında MHP Narman İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 

Yaklaşık 15 yıldır ilçede serbest veteriner hekim olarak aktif bir şekilde çalışmakta olup evli ve 4 çocuk babasıdır.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı