SERHAT CAN EŞ'TEN MANİDAR PAYLAŞIM

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Baba Ocağı Şenkaya'yı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kazanacağız. Ne Yapılan Algılara Gelirim Ne de Baba Ocağını Kimseye Yediririm"

SERHAT CAN EŞ

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

Serhat Can Eş sosyal medya hesabından yaptığı bu manidar açıklama sonrası gazetemize şunları konuştu.

Doğup büyüdüğüm ve halen Anne ve Babam başta olmak üzere aile efradımın, çocukluk yıllarındaki arkadaşlarımın, komşularımın yaşamlarını sürdürdüğü Şenkaya ilçemizin artık özlemini duyduğu yaşanılabilir bir Şenkaya hayalini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışacağının altını çizdi.

Ben, Köy Enstitülü Şenkayalı öğretmen bir babanın oğluyum diye sözlerine devam eden Serhat Can Eş,  Halkımız eski refah günlerini özlüyor. Bir zamanlar baba ocağımda her şey tarladan eve gelirdi. Şimdi görüyoruz ki, ekmeği, domatesi bile çarşıdan alır duruma geldik. Şenkayalı hemşerilerimin Sütü yoğurdu bile marketten aldığını görmek çok üzücü. Maalesef İktidarın yıllardır izlediği tarım ve hayvancılık politikaları köylümüzü ve çiftçimizi zor durumda bırakmıştır. Çiftçimiz, köylümüz maalesef üretemez hale getirilmiştir. Yem ve mazotun yüksek fiyatı köylünün üretim gücünü düşürmüştür. Ayrıca köylerin mahalle statüsüne alınmasıyla köylünün sorunları daha da artmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘Köylü Milletin Efendisidir’. Köylümüzün ve çiftçimizin daha fazla mağdur olmaması için mevcut hükümetin yıllardır uyguladığı yanlış tarım ve hayvancılık politikalarını gözden geçirmesi gerekmektedir. Uygulanan bu yanlış Tarım ve Hayvancılık politikalarından en çok da Şenkayalı hemşerilerimin etkilendiğini görüyorum. Bu kısır politikaları yüzünden gençlerimiz büyük şehirlere göç etmek zorunda kaldı. Hayvancılık ve tarım faaliyetlerini bitiren iktidarın artık değişmesi ve Şenkayalı hemşerilerim başta olmak üzere Erzurum'un tüm İlçe, köy ve mahallelerinde yaşayan halkımızın yeniden ve yerinden kalkınması gerekiyor dedi.

Benim ve mensubu olduğum partimde öfke, yüksek tansiyon ve nefret yoktur. Çok iyi biliyorum ki aklın tarif ettiği ve sevginin beslediği dille bütünleşen her türlü düşünce ve eylem mutlak başarıyı getirecektir. Şenkaya'lı hemşerilerimi özlemini duyduğu günlere kavuşturacağız. Şenkaya'nın kentsel yapısının, yerel yönetim organizasyon yapısının, yaşam kalitesinin ve yerel ekonomisinin hak ettiği düzey ve niteliğe daha hızlı ulaşması gerekmektedir diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Baba Ocağım olan Şenkaya'nın yıllardır gerçek sıkıntılarına dokunmak kimsenin aklına gelmemiştir. Yerel yönetimin başındaki kişiler ise iktidarın vermiş olduğu güç zehirlenmesinden dolayı halkı ve halkın sorunlarını görmezden gelmişlerdir. Bu gidişe artık bir dur demenin zamanı gelmiştir ve geçiyordur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Şenkaya'da seçimleri kazanacak güce sahibiz. Ne Algılara boyun eğeceğiz. Ne de Baba Ocağım Olan Şenkaya'yı kimseye yedirmeyeceğiz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önümüzdeki 2024 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde her konumdaki adayları her kesimden oy alabilecek, her kesime hitap edebilecek, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde Belediye Başkanlıklarını kazanacak ve İlçelerini daha ileriye taşıyacak kişilerdir diye konuşan Serhat Can Eş, gerek Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde gerek Aziziye, Palandöken, Yakutiye, Çat, Şenkaya, Hınıs, Oltu, Olur, Narman, Uzundere, Tortum, Karayazı, Karaçoban, Tekman, Horasan, Köprüköy, Pasinler, Aşkale, İspir, Pazaryolu İlçelerimize layık olduğu hizmeti verecek, geleceğe taşıyacak bilgi ve vizyona sahip aday ve ekip sadece CHP’de var. Oldukça donanımlı, vizyoner, bilgi ve birikime sahip nitelikli adaylarımızla önümüzdeki günlerde halkımızın karşısına çıkacağız” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: SERHAT ' MANİDAR PAYLAŞIM

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı