Serhat Can Eş Partisi'nin Belediye Başkan Adaylarıyla Birlikte Sahaya İndi

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idare seçimlerinin sorumluluğu omuzlarımızdadır"

Serhat Can Eş Partisi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş Partisi'nin belediye Başkan Adaylarıyla birlikte Sahaya İndi.

Saha çalışmalarına katılan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı tüm Erzurumlu hemşerilerine teşekkür etti.

Serhat Can Eş, Saha çalışmalarında kendilerine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi.

“Şehrimizin Merkezinde ve tüm ilçelerimizde Partimizin belediye Başkan adaylarına karşı gösterilen sevgi seli Erzurum'da CHP’nin yükselen ivmesinin en net göstergesidir,” 

Genel Başkan Özgür Özel’in, Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerle Erzurum'a huzur, adalet, refah, sevgi ve güven gelecek şeklindeki sözlerine atıfta bulunan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Erzurum'da başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Tüm İlçelerimizdeki Belediye Başkan Adaylarımıza verilecek her oyun, Erzurum'un kendine gelmesi anlamına gelecek,” ifadelerini kullandı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idare seçimlerinin sorumluluğu omuzlarımızdadır diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Bu yerel seçimler öyle sıradan yerel seçim olmayacaktır. Hem Erzurum, hem de Türkiye için çok büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle Genel Başkanımız Özgür Özel’in de ısrarla vurgulamaya çalıştığı Türkiye İttifakı çok ama çok önemlidir. Bizler İl örgütü olarak Erzurum özelinde oluşan bu taban birlikteliğinin sağlanması konusunda çok büyük gayretler sarf ettik. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun mirası Cumhuriyetle hiçbir sorunu olmayanlarla yol yürümeye, Türkiye İttifakı oluşturmaya hazırız. Ve bunu başaracağız. CHP, ay yıldızlı al bayrağımızı kendine bayrak bilen ve onun uğruna canını verenlerin partisidir. Bu bilinçle yola çıktık ve Erzurum'da zaferimizi ilan edeceğiz,” diyerek sözlerini tamamladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı