Serhat Can Eş, Katılımcı, Şeffaf ve Hesap Verilebilir Belediyecilik Anlayışı Geliyor

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, El ele vereceğiz, birlikte çalışacağız, birlikte yöneteceğiz ve her şey çok güzel olacak” dedi.

Serhat Can Eş, Katılımcı, Şeffaf ve Hesap Verilebilir Belediyecilik Anlayışı Geliyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerde iddialıyız dedi.

Eğitim, sağlık, çevre, trafik, ulaşım, uyuşturucu, çarpık yapılaşma, barınma, kira, emlak talanı, yandaşlık, tartışmalı ihaleler, israf ve kaynakların heba edilmesi, haksızlık, adaletsizlik, ayrımcılık ve şehir kimliğinden uzaklaştırılan şehir için cadde cadde, sokak sokak mücadele edeceklerini tüm Erzurum halkına ilan ettiklerini söyleyen CHP  Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Erzurum'un daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir şehir olması için takım ruhuyla çalışacağız ve büyük hedefimize ulaşacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki, Erzurum için en iyisini biz yapacağız. En güzel günlerimiz hep birlikte inşa edeceğimiz günlerdir. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir Erzurum için artık yola çıkma zamanıdır” dedi.

Biz çok güçlü bir aileyiz diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Önümüzdeki dönemde Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerle Erzurum, sağlıklı ve planlı gelişecek. El ele vereceğiz, birlikte çalışacağız, birlikte yöneteceğiz ve her şey çok güzel olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Adaylarımızın en önemli projelerinin; “Katılımcı, Şeffaf ve Hesap verilebilir” Belediyecilik olacağını söyleyen Serhat Can Eş, "Bir yerde hizmet dediğiniz zaman ilk akla gelen yer belediyelerdir. Belediyeleri yönetecek olan kadrolar çok önemlidir. Belediyelerin varoluş nedeni hizmet ve yerel demokrasidir. Herhangi bir yerde demokratik bir şekilde yönetilmiyorsan şeffaflık yoksa o ülkede de demokrasiden söz edilemez. Belediye Başkan Adaylarımızın ortak projeleri katılımcı, şeffaf ve hesap verilebilir belediyeciliğinin tüm ilçelerimizde hakim olduğu anlayış geliyor dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı