SERHAT CAN EŞ, KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ YÜKSEL OĞUZHAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

CHP ERZURUM İL BAŞKANI SERHAT CAN EŞ, KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ YÜKSEL OĞUZHAN'A SESLENDİ BU İNSANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEZKEN SİZ EVİNİZDE NASIL RAHAT UYUYACAKSINIZ?

SERHAT CAN EŞ, KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ YÜKSEL OĞUZHAN

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Karayolları 12.Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan'ı Vicdanlı olmaya davet etti.

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü’nde çalıştıklarını ifade eden 24 kişi bugün öğlen saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığına gelerek içler acısı durumlarını İl Başkanı Serhat Can'a anlattılar.

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğüne bağlı taşeron bir firma da çalıştıklarını ifade eden 24 işçi Aralık ayının sonu itibariyle işten çıkarılacaklarını Mayıs ayı başında ise yeniden işe başlatılacaklarını anllattılar. Kış şartlarının yoğun yaşandığı memleketimiz Erzurum'da Doğalgaz ve yakıt giderlerinin yaz aylarına oranla artmasıyla geçim güçlüğü çektiklerini üstüne bir de Okulların açık olması sebebiyle çocuklarını Okula gönderen Babalar olarak Aralık ayı sonu itibariyle işten çıkarılacaklarının kendilerine vermiş olduğu üzüntüyü aktaran işçiler CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'ten seslerini duyurmalarını istediler.

Kendilerini uzun uzun dinleyen CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Karayolları 12. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan'a sert sözlerle yüklendi.

Erzurum iklim şartları olarak Ülkemizdeki diğer şehirlere nazaran Kış aylarını ağır geçiren bir şehirdir. Herhalde Göreve yeni başlayan Bölge Müdürümüz Lojmanda yaşamanın vermiş olduğu konforla dışarıda zor şartlarda yaşayan insanların halinden pek anlamıyor. Koskoca Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü 24 aile reisini kış aylarının en sert geçtiği günlerde işsiz bırakarak tasarruf tedbiri uyguluyor herhalde? Merak Ediyoruz doğrusu bu insanlar evlerine nasıl Ekmek götürecekler? Yada Sayın Müdür, Bu insanlar evlerine Ekmek götürmekte zorluk çekerken, eve gittiklerinde eline bakan çocuklarına karşı yaşayacakları mahcubiyeti siz hiç hayal edebiliyor musunuz? Ya da bu insanlar Eksi kırk dereceyi gören hava şartlarında evlerinde yakacak bulamazken siz yatağınızda rahat uyuyabilecek misiniz? Bu yanlış uygulamadan bir an evvel dönülmesini bir Yurttaş olarak talep ediyoruz diyerek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı