SERHAT CAN EŞ, HERKESİ CHP ÇATISI ALTINDA BULUŞMAYA DAVET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Partimizin Kapıları Herkese Açıktır. Başı sıkışan, dara düşen gelsin. Çünkü burası hepimizin evidir.

SERHAT CAN EŞ, HERKESİ CHP ÇATISI ALTINDA BULUŞMAYA DAVET ETTİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Genel Başkan Özgür Özel'in sözlerini hatırlatarak, Partimizin Kapıları Herkese Açıktır. Başı sıkışan, dara düşen gelsin. Çünkü burası hepimizin evidir. Tapusu ne bendedir ne kimsededir. Tapu bir kişiye aittir; Gazi Mustafa Kemal Atatürk dedi.

Bu ahval ve şerait içinde yaklaşık üç ay sonra bir tarihi seçime gidiyoruz diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ekonominin, siyasetin ve toplumsal yapımızın bu denli dibe sürüklendiği bir dönemde bu gidişe dur demenin vakti gelmiştir ve geçiyordur.

Yuvamız, çatımız ve kökümüz olan Cumhuriyet Halk Partisi bu hazin tabloyu değiştirmeye muktedirdir. 

Bizler, Cumhuriyeti kuran Şehrin Evlatları olarak ülkemizi içine düştüğü bu dipsiz kuyudan çıkarabilecek çok büyük ve önemli bir gücüz. 

Türkiye'nin dört bir yanında ve Erzurum'da gidişattan memnun olmayan, yoksullaşmadan bıkan, artan fiyatlardan, kiralardan şikâyet eden, geçinemeyen, zorlanan kim varsa herkesi Cumhuriyet Halk Partisine davet ediyoruz.

Çünkü biz; Erzurum'un ve Erzurumlu hemşerilerimizin taleplerinin farkındayız. 

Erzurum ve tüm ilçelerimizde, mahalle ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. 

Yakutiye İlçemizin gerçekliğiyle Şenkaya İlçemizin gerçekliği aynı değil biliyoruz. 

Pasinler'de semaver çayı içen teyzenin, Hınıs'ta okulundan dönerken yolu olmayan kardeşimin, Kongre Caddesi'ndeki esnafın hepsinin dertlerinin farkındayız. 

Horasan'dan gelen arkadaşımızın, Tekman'daki evladını okula yollayan anamızın, İspir'in ve Aşkale'nin sorunlarını biliyoruz.

Binlerce vatandaşımız, Erzurum'da yaşayan her bir kişinin beklentilerini, umutlarını karşılamak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. 

Biliyorum, sadece çalışmak yetmez, hırsla, azimle, adaletle, eşitlik duygusuyla çalışmamız gerekiyor. 

Bugünün emeği, yarının umudu olacaksa, kararlılıkla ve ortak akılla hareket etmeliyiz. 

Biz ki, mücadelelerden cesaret doğuranlar; Çalışmakla aydınlanan yolların yolcularıyız. 

Aydınlık yolunda devam etmek için, yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara, ranta, talana ve yalana, israfa son vermek için, yandaşa, kibre ve saray saltanatına son vermek için, bu bozuk düzene, bu zulüm düzenine son vermek için, güneşli ve güzel günler için, bu umutsuzluğu kırmak için, bu kötü gidişe dur demek için, halkımızı CHP’nin etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”

Gelin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, vatanın en kıymetli parçalarından biri dediği Erzurum'u, saltanat düşkünlerinin elinden kurtaralım. 

Gelin, yurtsever bir anlayışı bu kentin her tarafına yayalım. 

Gelin, zulmün duvarlarını hep birlikte yıkalım!" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı