Serhat Can Eş, Bu seçimlerde Erzurum’u sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak için geliyoruz.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Belediyeleri Elde Etmek İçin Değil. Hak Etmek İçin Geliyoruz. Belediyeleri Ele Geçirmek İçin Değil. Elden Geçirmek İçin Geliyoruz dedi.

Serhat Can Eş, Bu seçimlerde Erzurum’u sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak için geliyoruz.

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda belediye başkan aday adayı olduğunu belirten Serhat Can Eş, "Bu seçimlerde Erzurum’u sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak için geliyoruz." dedi.

Özverili çalışmalarıyla her kesimin takdirini toplayan Başkan Serhat Can Eş yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Yerel seçimlere pür dikkat hazırlandıklarını ve işin ehli kadrolarla birlikte sürekli sahada olduklarını belirten Serhat Can Eş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Vatandaşımızın rahat bir nefes aldığı, tüm kesimleri kucaklayan sosyal belediyecilikle, yerel kaynakların rantta ve yandaşa değil, vatandaşa ve belediye hizmetlerinde kullanılacak halkın belediyecilik anlayışımızla, tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da iddialıyız. Bizim İddialarımızın arkasında CHP gerçeği vardır. Proje ve hizmetlerde yoksula, kimsesize, engelliye kaynak aktarmayı başlatan CHP’li belediyelerdir. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği belediyeler yine CHP’li belediyelerdir diye konuşan Serhat Can Eş,  Belediyeciliği sadece yol yapmak, fatura tahsil etmek olmaktan çıkarıp “Önce İnsan” diyen anlayışı egemen kılan bir yapıya dönüştürerek vatandaşımıza hesap vermenin onurlu bir görev olduğunu herkese göstereceğiz dedi.

Türkiye’de çağdaş anlamda belediyeciliği başlatan CHP’li belediyelerdir diye sözlerine devam eden Serhat Can Eş, "Hatırlayın isterseniz; İlk Halk Ekmek Fabrikasını İstanbul'da kuran Ahmet İşvan, Ankara’da Ali Dinçer’dir. İstanbul'da Metronun ilk kazmasını vuran Nurettin Sözen’dir. Halk için ilk tanzim satış mağazalarını İzmir’de başlatan İhsan Alyanak'tır. İlk konut yapı kooperatifleri, kentsel dönüşümleri ilk yapan ve dünyaya örnek olan Ankara’da Batıkent projesi ile Murat Karayalçın'dır. Unutmayın CHP’li belediyeler ilklerin belediyeleridir. CHP’li belediyelerde halkın yararına olmayan hiçbir projeye imza atılmaz. Önümüzdeki seçimlerden sonra Erzurum'dan seçilecek Belediye Başkanlarımızın da Türkiye'de İlklere İmza atacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız belli, hedefimiz yüksek. Erzurum’u ve ilçelerini bu seçimlerde CHP belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Belediyeleri elde etmek için değil hak etmek için geliyoruz. Belediyeleri ele geçirmek için değil elden geçirmek için geliyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olmak için mağdurun, garibanın yanında olmak için geliyoruz. Halkımızın yaşam alanlarını genişletmek için geliyoruz. Zorlaştırmak için değil, kolaylaştırmak için geliyoruz.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı