Serhat Can Eş, “Birleşerek Kazanacağız"

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Partimizin Sosyal Demokrat Belediyecilik Anlayışına Ülkemizin ve Erzurum'un İhtiyacı Vardır

Serhat Can Eş, “Birleşerek Kazanacağız

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'un sosyal demokrat belediyecilik anlayışına ihtiyacını olduğunu belirterek, “Yerel seçimlerde Erzurum'da başarılı olacağız. Bunun inancı içinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. CHP olarak bütün ilçelerimizde yerel seçimlerde iddialı belediye başkan adaylarımızla çıkacağız. Bu adaylarımız ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla Erzurum’da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik toplumcudur ve önceliğinde insan olan, halkçı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcılığın önünü açan, kentsel demokrasiyi temel alan, toplumun değişik kesimlerine karar alma süreçlerinde söz ve karar hakkı tanıyan, adil, saydam ve ayrımcı olmayan bir belediyeciliktir. Partimiz CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışına ülkemizin ve Erzurum'un ihtiyacı vardır dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘'Milletin Efendisi Yoktur. Bir Millete Efendi Olabilmek İçin Hizmet Etmek Gerekir. Hizmet Edildiğinde de Onu Efendi Kabul Eder'' sözleri bizim yönetim anlayışımız olacaktır diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yaklaşan yerel seçimler öncesi şehrimizin tanınmış siyasetçi ve iş adamları partimize teveccüh göstermektedirler. Onların bizlerin arasına katılmaları inancımızı daha da artırmaktadır.

Bakın geçtiğimiz günlerde Erzurum'un köklü, tanınmış ve sevilen esnaflarından biri olan, Kitap Sarayı'nın sahibi Adnan Atalay, CHP'ye katıldı.

 

 

Yine Bir süre önce İYİ Parti'den istifa eden Yakutiye Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Sinici siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam etmek için aramıza katıldı.

 

 

Yine Bir dönem İYİ Parti'de siyaset yapmış, Eski Erzurum İl Kültür Müdür olan ve hali hazırda Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fehmi Bedir, yeniden eski partisi olan CHP'li oldu.

 

 

Bitmedi, Yakutiye Belediyesi Bağımsız meclis üyesi, şehrin sevilen mimarlarından Atlıhan Atila CHP saflarına katıldı.

 

 

Önümüzdeki günlerde şehrimizin tanınmış simaları teker teker partimize katılacak. İnanıyorum ki; “Birleşerek Kazanacağız"


Anahtar Kelimeler: Serhat “Birleşerek Kazanacağız"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı