Serhat Can Eş, 2028 Hazırlıklarına Başladık

Serhat Can Eş, Erzurum'da Güzel Bir Başarı Elde Ettik. Erzurum Halkına Bize Göstermiş Oldukları Teveccühten Dolayı Sonsuz Teşekkür Ediyorum

Serhat Can Eş, 2028 Hazırlıklarına Başladık

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendirdi. 

Tüm Erzurum halkına teşekkür eden Serhat Can Eş, kazananın Erzurum olduğunu söyledi. Önümüzdeki 2028 genel seçimlerini işaret eden Serhat Can Eş, çalışmalara da şimdiden başalanacağını ifade etti.  

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Erzurum'da güzel bir başarı elde ettik. Çat ve Şenkaya'da seçimleri kazanarak iki belediye elde ettik. Çat ve Şenkaya ile birlikte tüm ilçelerimizde oyumuzu katbekat artırdık. Erzurum halkına bize göstermiş oldukları teveccühten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Örgütümüze, tüm emekçilerimize, çalışanlarımıza, yanımızda olanlara ve halkımıza tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kazanan Erzurum olmuştur. Halkın iktidarı Erzurum'da gerçekleşmiştir. Bundan sonraki süreçte de hiç durmadan çalışıp halkımız için üretmeye devam edeceğiz. Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Kazandığımız belediyelerimizde halkımız için, vatandaşlarımız için, halkçı belediyecilik anlayışımızı Erzurum'da sürdürmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Biz de örgütlerimiz olarak bunun takipçisi olacağız. Belediye başkanlarımızın yanında olacağız. Kendilerini sonuna kadar destekleyeceğiz. 2024 yerel seçimlerindeki başarımız umuyorum 2028 genel seçimlerdeki başarımızın bir anahtarı olacaktır diye düşünüyorum. Bu süreyi iyi geçirip halkımıza kesintisiz, güzel bir şekilde hizmet etmek istiyoruz.” dedi. 

Şenkaya ve Çat ilçelerinde yüksek oy oranıyla Belediye Başkanlıklarını Kazanan Arif Hikmet Kılıç ve Görbil Özcan'ın başarılarına da değinen Serhat Can Eş, “Tam anlamıyla planlanmış, kurgulanmış, çalışılmış ve üzerinde emek harcanmış bir başarı. Alın teri olan bir başarı. Örgütümüzün bir arada kalması, bunun sağlanması, bütün örgütün bütün dinamiklerinin bir arada çalışması, belediye başkan adaylarımızın çok vefakar  bir şekilde emeği… Bunların hepsi bu süreçte faydalı oldu. Dolayısıyla çalışmamızın karşılığını aldık diyebilirim. Tabii ki burada halkımızın büyük bir payı var. Halkımız da bunları gördü ve takdir etti. Bizi de bu başarıyla taçlandırdı. Tüm ilçelerimizde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylarımız gecesini gündüzüne katarak çalıştılar. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Biz de günün sonunda Erzurum'da yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak İki Belediye kazandık. önümüzdeki günlerde herkes görecek ki, Cumhuriyet Halk Partili Belediye başkanları; oy veren, vermeyen bütün halkımısz'a eşit bir hizmet edecek. Bu konuda da şüphe olmasın.” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: Serhat Hazırlıklarına Başladık

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu