SERHAT CAN EŞ, "2024 YEREL SEÇİMLERİNDE ERZURUM'DA ÇOK FARKLI BİR CHP GÖRECEKSİNİZ"

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Başta Büyükşehir Olmak Üzere Her İlçede Sürpriz Adaylarımız Olacak

SERHAT CAN EŞ,

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başta Erzurum Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Erzurum'un 20 ilçesinde de seçimlere iddialı hazırlandıklarını söyledi.

 "2024 YEREL SEÇİMLERİNDE ERZURUM'DA ÇOK FARKLI BİR CHP GÖRECEKSİNİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Her İlçede bilgili, birikimli, toplumun sorunlarını algılayabilen aynı zaman da bu sorunları çözüme kavuşturabilecek yeteneğe sahip teknik bilgisi ve donanımlı aday adaylarımız var” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşların oy kullanırken tercihlerini sağduyulu yapmalarını ve vicdanlarının sesini dinleyerek sandığa gitmelerini isteyen Serhat Can Eş, “  Seçmenlerden kentimizin sorunlarını çözebilecek, Erzurum'un geleceğini görebilen adayı yerelde iktidar yapmalarını istiyorum. Başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçede sürpriz adaylarımız olacaktır. Biz diğer partiler gibi aday adaylarımızı açıklamak yerine muhtemelen önümüzdeki günlerde adayımızı açıklayacağız” dedi.

21 Kasım 2023 yani bugün itibariyle başlayan ve 28 Kasım 2023 tarihine kadar Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurularını almaya başladık. Daha ilk günden Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçeler ve tüm İlçelerimizde başvurular aldık. Türkiye'de başarılı olan sosyal demokrat belediyecilik partimizin ve bizlerin en başarılı olduğu bir alandır. Erzurum'a bu anlamda bir umut aşılamak adına çalışıyoruz. Kazanacağımız ve oyumuzu arttıracağımız belediye başkan adaylarımızla seçime gireceğiz. Şehir planlamacı, mimar, mühendis, şehirciliği bilen ve halkımızın güvendiği belediye başkan adayları üzerinde çalışıyoruz. CHP olarak Erzurum'un birçok ilçesinde belediye başkanlıklarını kazanma azmi ve kararlılığında olup, iddialıyız” dedi.

Doğru aday ve doğru tespitlerle seçmene gidildiği takdirde CHP'nin Erzurum'da çok sayıda belediye başkanlığını kazanacağını vurgulayan Serhat Can Eş, Herkesimin doğrudan doğruya olumsuz etkilendiği ve yaşadığı ekonomik kriz içinde seçime gidiyoruz. Bu seçim alışılagelmiş bir seçim değildir. Değişikliğe gidilecek bir seçimdir. Gidilecek değişimde ise tercih Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Bilinmelidir ki, Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi için ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel için de çok önemlidir. Erzurum'un önemini her konuşmasında vurgulayan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Cumhuriyeti Kuran ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Türkiye Büyük Millet Meclisine İlk Mebus olarak gönderen şehir artık sosyal demokrat belediyecilik anlayışının Erzurum'da da hayata geçmesini ve Erzurum'un hak ettiği hizmetleri almasını istiyoruz diyor. Bizde CHP Erzurum İl ve İlçe örgütlerimizle gecemizi gündüzümüze katmış şehrimiz ve Ülkemiz için çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte Erzurum sosyal demokrat belediyelerin yoğun olduğu bir şehir olacaktır. Bunun için de çok çalışacağız, mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı