Sekmen Erzurum’u Ankara’ya taşıdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ankara temasları kapsamında Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret etti.

Sekmen Erzurum’u Ankara’ya taşıdı

 

 Partisinin Erzurum teşkilatı ile birlikte Erkan Kandemir başkanlığındaki durum değerlendirme toplantısına katılan Başkan Sekmen, Özhaseki’nin makamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la da bir araya geldi. Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölge Belediyeler Birliği Başkanı da olan Sekmen, Erzurum’daki belediyecilik çalışmalarının yanı sıra bölgedeki yerel yönetimlerin durumuna ilişkin olarak da Özhaseki’yi bilgilendirdi. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Erzurum’a yönelik proje ve yatırımlar hakkında Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yerel yönetim tecrübesiyle bilinen Mehmet Özhaseki ile görüş alışverişinde bulundu.

SEKMEN TECRÜBE SAHİBİ…

2014 yılından bu yana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı Erzurum’a büyük bir ivme kazandıran Mehmet Sekmen, Erzurum’la ilgili olarak hazırlanan proje ve yatırımlar için Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarla da biliniyor. Uzun yıllar öncesine dayanan yerel yönetim tecrübesinin yanında parlamento deneyimi de bulunan Başkan Sekmen’in, halen yürürlükte bulunan Büyükşehir Belediyeler Kanunu’nun hazırlanması sürecinde de önemli katkıları bulunuyor.

AMACIMIZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaretinde Erzurum’a ilişkin bilgiler aktardığını belirterek, “AK Parti olarak biz gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönüllerde yer edinmek için mücadele veriyoruz. Bizi bu süreçte başarılı kılan ise, kesinlikle istişare, görüş alışverişi ve müzakere. Bu manada bulduğumuz her fırsatta parti kurmaylarımızla bir araya geliyor, durum değerlendirmesi yapıyor ve ona göre de yol haritası hazırlıyoruz. Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye de, bu doğrultuda bizlere gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYNAK: YENİGÜN


Anahtar Kelimeler: Sekmen Erzurum’ Ankara’ taşıdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı